Управляющий контроллер Extron IP Link Pro S3 в Україні та Києві
search
  • Управляющий контроллер Extron IP Link Pro S3 в Україні та Києві – Фото 1

Керуючий контролер Extron IP Link Pro S3

Артикул: IP Link Pro S3

Тип системы управления
Контроллеры управления

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

IPL Pro S3 від Extron – це компактний, високопродуктивний процесор управління з трьома двосторонніми послідовними портами. Як і всі процесори управління IP Link® Pro, IPL S3 Pro поєднує в собі підвищену потужність, швидкодія і збільшену пам'ять. Процесор підтримує стандарти підвищеної безпеки і технологію Gigabit Ethernet, що забезпечує сумісність з різними сенсорними панелями серії TouchLink® Pro в рамках стандартної мережної інфраструктури. Він створений для використання в якості автономного процесора управління в невеликих системах, налаштованих з допомогою програм Global Configurator® Plus або Professional. Він також може бути об'єднаний з процесором управління IPCP Pro в більш складних системах, налаштованих в Global Configurator Professional або запрограмованих з допомогою Global Scripter®.

IPL Pro S3 сумісний з програмою GlobalViewer® Enterprise для виконання централізованого моніторингу, управління та контролю AV-ресурсів через комп'ютерну мережу. Він ідеально підходить для використання в якості головного або вторинного контролера в проектах, де в рамках однієї AV-системи потрібно керувати кількома пристроями.

  • Підтримка сенсорних панелей TouchLink® Pro.
  • Підтримка захищених стандартних протоколів передачі даних — всі моделі IP Link Pro застосовують стандартні протоколи обміну даними, включаючи HTTP (незахищений), HTTPS, SSH, SFTP, SMTP, NTP, Service Discovery, DHCP, DNS, ICMP і IPv4.
  • Два двонаправлених послідовних порту RS‑232 з апаратним і програмним підтвердженням встановлення зв'язку — послідовні порти з роз'ємами під затискач можуть керувати двома пристроями з RS‑232.
  • Один двонаправлений послідовний порт RS‑232/RS‑422/RS‑485 з апаратним і програмним підтвердженням встановлення зв'язку — послідовний порт з роз'ємом під затискач може взаємодіяти з одним пристроєм з управлінням по RS‑232/RS‑422/RS‑485.
  • Підтримка таких широко поширених протоколів системи управління будівлею BMS, як BACnet, KNX і DALI — ці протоколи забезпечують централізований моніторинг і управління механічними і електричними системами, які включають в себе опалення, вентиляцію, кондиціювання повітря, освітлення, електропостачання, протипожежну та охоронну системи.
  • Організація, моніторинг і управління AV-обладнанням по стандартній мережі Ethernet
  • Централізоване впровадження – використовуйте головний процесор управління для впровадження всіх системних файлів, конфігурацій і програм — швидке впровадження системи управління за допомогою завантаження всіх проектних файлів на головний процесор управління. Головний процесор управління автоматично передасть файли сенсорним панелям, іншим процесорам управління і кнопковим інтерфейсів в рамках тієї або іншої системи, як тільки вони будуть доступні онлайн.
  • Функція «Power over Ethernet» дозволяє контролеру отримувати електроживлення і даних по одному кабелю Ethernet, усуваючи необхідність у локальному блоці живлення
  • Підтримка стандарту 10/100/1000Base-T
  • Підтримка управління пристроями по Ethernet — дозволяє здійснювати управління кількома AV-пристроями з інтерфейсом Ethernet, такими як дисплеї, комутатори і джерела.
  • Автоматична синхронізація годин дозволяє сенсорної панелі показувати точний час і дату
  • Підтримка синхронізації системи управління — синхронізація надасть користувачам можливість зберегти та відновити стан налаштованих ними кінцевих пристроїв у разі збою в мережі або системі живлення.
  • Індикатори статусу порту на передній панелі
  • Багаторівневий захист паролем — дозволяє налаштувати систему захисту згідно користувальницьким ролями.
  • Можливість повною налаштування за допомогою програмного забезпечення для систем управління Extron — GUI Designer в поєднанні з Global Configurator Plus, Global Configurator Professional або Global Scripter.
  • Бібліотека драйверів серії Pro для використання з Global Configurator і модулів серії Pro для програми Global Scripter — оперативно починайте і виконуйте проекти за допомогою драйверів пристроїв Extron Global Configurator і модулів Global Scripter для управління різними пристроями відображення і джерелами, такими як проектори, плоскі дисплеї і програвачі Blu-ray. Extron випускає повністю протестовані драйвери і модулі Ethernet, RS-232 і ІК.
  • Сертифікація JITC — успішно виконаний тест на сумісність та інформаційну безпеку для використання в державних проектах та інших інсталяціях особливої важливості.
  • Висота 1U, металевий корпус шириною в чверть стійки
  • Виконання «пленум» у відповідності зі стандартом пожежної безпеки UL 2043, за винятком блоку живлення
  • Зовнішній блок живлення Extron Everlast™ в комплекті, партномер для заміни – 70-1175-01 — блок живлення міжнародного стандарту забезпечує перевірену надійність і низьке споживання струму.
  • На блоки живлення Everlast від Extron поширюється 7‑річна гарантія на обслуговування та компоненти.
Тип системы управления
Контроллеры управления

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.