Управляющий контроллер Extron IP Link IPCP 505 в Україні та Києві
search
  • Управляющий контроллер Extron IP Link IPCP 505 в Україні та Києві – Фото 1

Керуючий контролер Extron IP Link IPCP 505

Артикул: IP Link IPCP 505

Тип системы управления
Контроллеры управления

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

IPCP 505 - це процесор управління Extron серії IP Link®, створений для роботи в настроюються системах управління великого масштабу. IPCP 505 інтегрує Ethernet-підключення в аудіовізуальні системи, надаючи користувачам можливість здійснювати віддалений моніторинг, управління і усунення неполадок в роботі AV-обладнання, включаючи пристрої відображення і комутатори. Завдяки вбудованому веб-сервера високої продуктивності, декільком двонаправленим портам RS-232, реле, портам входів / виходів Flex і Ethernet-порту, включаючи чотири незалежно включаються виходу 12 В постійного струму, цей процесор управління ідеально підходить для інсталяцій, де потрібно керувати великою кількістю пристроїв в рамках великомасштабної AV-системи.

Налаштування IPCP 505 від Extron здійснюється з допомогою простого у використанні безкоштовного програмне забезпечення Global Configurator. Використовуючи безкоштовне мережеве додаток GlobalViewer® для контролю і віддаленого керування ресурсами, користувачі можуть управляти, проводити моніторинг і контролюватиме роботу пристроїв як Extron, так і сторонніх виробників: проекторів, дисплеїв, комп'ютерних моніторів, відеомагнітофонів і програвачів DVD. Додатково IPCP 505 може взаємодіяти з іншими пристроями з підтримкою мережевого підключення. IPCP 505 може працювати з різними сенсорними панелями лінійки TouchLink® в рамках стандартної мережі Ethernet, дозволяючи використовувати вже встановлену мережеву інфраструктуру.

Він ефективно інтегрується в зазначене нагородами програмне додаток GlobalViewer Enterprise і безкоштовне веб-додаток GlobalViewer для повного моніторингу, управління і контролю AV-ресурсів через комп'ютерну мережу.

  • Моніторинг та управління по Ethernet - управління AV-обладнанням і його моніторинг за стандартною мережі Ethernet.
  • Підтримка сенсорних панелей TouchLink®
  • Вісім портів RS-232 для універсального двонаправленого керування дисплеями, комутаторами і іншим AV-устаткуванням - одночасне двостороннє управління і моніторинг восьми пристроїв з управлінням по RS-232.
  • Вісім односпрямованих портів ІК / RS-232 - підтримка односпрямованого управління по RS-232
  • Вісім реле для управління функціями приміщень
  • Чотири порти входів / виходів Flex для взаємодії з іншими системами в приміщенні
  • Чотири незалежно включаються виходу 12 В постійного струму - управління ними може здійснюватися віддалено.
  • Підтримка управління пристроями по Ethernet - дозволяє управляти AV-пристроями з інтерфейсом Ethernet в кол-ве до восьми, такими як дисплеї, комутатори і джерела
  • Зручність настройки за допомогою Global Configurator - програмне забезпечення Global Configurator робить установку обладнання простим і інтуїтивно зрозумілим, навички програмування не потрібні.
  • Велика бібліотека драйверів пристроїв, сертифікованих Extron - драйвери дозволяють обладнанню Extron управляти різними пристроями відображення і джерелами, такими як проектори, плоскі дисплеї і програвачі DVD. Extron випускає тисячі повністю протестованих драйверів Ethernet, RS-232 і ІК однакового дизайну.
  • Вбудована функція IR Learner - зчитування ІК-кодів з ручного пульта управління пристроєм.
  • Вбудований високопродуктивний веб-сервер - в кожен процесор управління IP Link вбудований веб-сервер з пам'яттю для зберігання драйверів пристроїв, GlobalViewer і індивідуально налаштованих призначених для користувача веб-сторінок.
  • Підтримка стандартних протоколів передачі даних - все моделі IP Link застосовують стандартні протоколи обміну даними, в тому числі ARP, ICMP, IP, TCP, UDP, DHCP, HTTP, SMTP і Telnet.
  • Сповіщення по електронній пошті забезпечують своєчасну підтримку - персонал служби техпідтримки і інші співробітники можуть отримувати повідомлення про збої та обслуговуванні на телефони, кишенькові комп'ютери, пристрої отримання повідомлень і електронну пошту.
  • Кілька рівнів доступу з системою захисту за допомогою паролів - рівень користувача доступу обмежується встановленими функціями, тоді як при доступі адміністратора також доступні просунуті налаштування.
  • Безкоштовне мережеве програмне забезпечення GlobalViewer® для управління AV-ресурсами - при використанні GlobalViewer процесори управління IP Link забезпечують ефективний і гнучкий метод для експлуатації, управління та моніторингу пристроїв Extron і сторонніх виробників, таких як проектори, плазмові дисплеї, монітори, відеомагнітофони, DVD-плеєри та інше обладнання, що використовує стандартну мережу TCP / IP.
  • Світлодіодні індикатори статусу здійснюють моніторинг активності пристрою
  • Внутрішній годинник реального часу - програмовані оповіщення про роботу, послідовність включення і автоматичний моніторинг в поєднанні з годинником реального часу і календарем дозволяють процесорам управління IP Link регулярно перевіряти сконфігуровані пристрою.
  • Кнопка скидання налаштувань (Reset).
  • Висота 1U, корпус завширшки в половину стійки.
  • Вбудований блок живлення Extron Everlast ™ - блок живлення міжнародного стандарту забезпечить перевірену надійність і низьке споживання струму, що допоможе знизити витрати при експлуатації.
  • На блоки живлення Everlast від Extron поширюється 7-річна гарантія на обслуговування і компоненти.
Тип системы управления
Контроллеры управления

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.