Спикерфон Plantronics Calisto P3200
search
  • Спикерфон Plantronics Calisto P3200 – Фото 1
  • Спикерфон Plantronics Calisto P3200 – Фото 2
  • Спикерфон Plantronics Calisto P3200 – Фото 3
  • Спикерфон Plantronics Calisto P3200 – Фото 4

Спикерфон Plantronics Calisto P3200

Код товара: 12639

|

Артикул: 210900-01

ЖК-екран
Без ЖК-экрана

Бездротове з'єднання
Нет

Тип підключення
USB 2.0

Роз'єми
USB-A

Позиціонування
Акваріуми (до 3 чел.)

Кількість мікрофонів
1

Послідовне з'єднання (Daisy chain)
Нет

Радиус захвата звука, м
3

Look more features
7 253 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Портативний персональний спікерфон Calisto 3200 призначений для сучасних співробітників, які працюють віддалено. Мікрофон з кутом захоплення 360 градусів забезпечує насичене і чисте звучання, а можливість підключення через стандартний інтерфейс USB, вбудований відсік для зберігання кабелів і прості елементи управління дозволяють легко приступити до переговорів і повністю контролювати виклики. Тепер ви можете користуватися конференц-зв'язком в будь-якому приміщенні.

Насичений і ЧИСТЕ ЗВУЧАННЯ

Тільки тому що ви не працюєте в офісі, не означає, що вам не потрібно професійна якість зв'язку для конференц-викликів. Calisto 3200 забезпечує виняткову якість звуку на відстані до 3 метрів, а мікрофон з 360-градусним покриттям дозволяє співрозмовникам чітко чути один одного. Пристрій відповідає вимогам Microsoft Skype for Business, оптимізованим для групової конференц-зв'язку, тому ви можете не сумніватися в професійній якості звуку. 

ЗРУЧНІСТЬ У ВИКОРИСТАННІ ЗАВДЯКИ ТЕХНОЛОГІЇ PLUG AND PLAY

lantronics Calisto P3200

Можливість підключення через стандартний інтерфейс USB-A або USB-C, вбудований відсік для зберігання кабелів і зручний чохол для перенесення дозволяють з легкістю користуватися спікерфоном Calisto 3200 для обробки викликів - просто підключіть його і начините нараду. Електроживлення від USB і сумісність з ПК і Mac, додаткові кабелі живлення не потрібні.

  • Зручність у використанні завдяки технології Plug and Play: підключення до ПК через USB
  • Чудова якість звуку: полнодуплексная передача аудіосигналу з 360-градусним покриттям приміщення
  • Динамічне сповіщення про відключення мікрофона: повідомлення користувача, коли він починає говорити при відключеному мікрофоні
  • Компактність і портативність: в комплект поставки входить м'який чохол, який спрощує перенесення і зберігання пристрою

ПРОСТОТА ВИКОРИСТАННЯ

Calisto 3200 забезпечує професійний звук і інтуїтивно зрозуміле управління під час сеансів конференц-зв'язку. Пристрій підтримує автоматичне включення при підключенні. Прості елементи керування та візуальні індикатори для виклику, гучності і відключення мікрофона дозволяють контролювати якість передачі мови. Голосові повідомлення на декількох мовах, в тому числі динамічне оповіщення про відключення мікрофона, надають інформацію про стан виклику.

lantronics Calisto P3200_1

      ІНТЕГРОВАНЕ УПРАВЛІННЯ ІТ

      Calisto HD3200 підтримує додатком Plantronics Manager Pro, що надаються в якості окремо продається послуги. Використовуйте додаток Plantronics Manager Pro, щоб управляти інвентаризацією гарнітур, контролювати їх використання і здійснювати технічне обслуговування пристроїв. ІТ-фахівці можуть використовувати аналітичну інформацію з програми Plantronics Manager Pro для оптимізації бізнес-процесів, підвищення ефективності роботи співробітників і забезпечення відповідності вимогам.

      Параметрів, що настроюються гарнітури У відповідно до власних уподобань

      Вибирайте параметри для настройки гарнітури за допомогою програми Plantronics Hub для настільних ПК. Виберіть потрібну мову, налаштування функцій, викликів і повідомлень про відключення мікрофона. Оновлюйте вбудоване програмне забезпечення свого пристрою за допомогою додатка Plantronics Hub.

      ЖК-екран
      Без ЖК-экрана
      Бездротове з'єднання
      Нет
      Тип підключення
      USB 2.0
      Роз'єми
      USB-A
      Позиціонування
      Акваріуми (до 3 чел.)
      Кількість мікрофонів
      1
      Послідовне з'єднання (Daisy chain)
      Нет
      Радиус захвата звука, м
      3
      Наличие шумоподавления
      Есть

      Можливо вам також сподобається

      Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.