Спікерфон eMeet Note N1
search
  • Спікерфон eMeet Note N1 – Фото 1
  • Спікерфон eMeet Note N1 – Фото 2
  • Спікерфон eMeet Note N1 – Фото 3

Спикерфон eMeet Note N1

Код товара: 10090

|

Артикул: Note N1

ЖК-екран
Без ЖК-экрана

Бездротове з'єднання
Есть

Тип підключення
USB 2.0

Послідовне з'єднання (Daisy chain)
Нет

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Розпізнавання мови і конвертація в текст з підтримкою AI

eMeet Note N1 - це розумний спікерфон для конференцій з підтримкою Wi-Fi, з функцією запису, полнодуплексним зв'язком, який дозволяє обом сторонам говорити одночасно, а також з можливістю в режимі реального часу конвертувати записану розмова в текст, підтримуючи при цьому 22 мови розпізнавання, включаючи Російську. Таким чином, спікерфон eMeet NOTE N1 зможе без праці записати і розпізнати мову декількох учасників, розбивши потім у текстовому файлі всіх за ролями, отримавши на виході вже готовий протокол конференції без стомлюючого студіювання записаних матеріалів.

Розпізнавання мови і конвертація в текст з підтримкою ІІ

Запис певної галузі і шумозаглушення

Спікерфон eMeet NOTE N1 може виділяти конкретну область захоплення звуку з всій площині 360 градусів, збільшуючи в ній чутливість мікрофонів, послаблюючи при цьому в інших. Це особливо корисно, якщо ви хочете когось виділити у конференції, наприклад, керівників. Між тим, 4 широконаправленных інтелектуальних мікрофона в парі з потужним DSP забезпечують чудову луна - і шумозаглушення, гарантуючи кристально чистий звук при проведенні конференцій або стриминге.

Запис певної галузі і шумозаглушення

Продумане рішення спеціально для конференцій

eMeet NOTE N1 дуже компактний, має 32 Гб вбудованої пам'яті, забезпечуючи до 18000 хвилин запису! Продумана инидикация спікерфона завжди дасть вам чітко зрозуміти стан живлення, гучність, напрямки захоплення і запису звуку, а металева структура тільки підкреслює його якість.

Продумана инидикация і кнопки управління спікерфона

Спеціальний додаток і загальний доступ

Завантаживши додаток eMeet і пройшовши реєстрацію, ви автоматично отримаєте додаткові 32 Гб в хмарному сховище для запису конференцій. Далі просто підключіть спікерфон eMeet NOTE N1 до корпоративної мережі Wi-Fi і зберігайте записи онлайн, редагуйте їх і діліться зі своїми колегами після конференції.Примітка: Смартфон з встановленим додатком eMeet повинен бути підключений до тієї ж мережі, що і сам спікерфон. Автоматично ви отримуєте безкоштовну підписку на 1 рік і 20 годин запису в місяць.

Додаток

Відмінна сумісність і дуже ємний акумулятор

Спікерфон eMeet NOTE N1 дуже простий в установці та налаштування просто підключіть його по USB або Bluetooth і починайте конференцію через кілька секунд, завдяки підтримці Plug and play. Також Спікерфон eMeet NOTE N1 підтримує одночасне підключення до декількох пристроїв і будь-які програми для відеоконференцій: Skype, Zoom, Google Hangout, Cisco Jabber і т. д,- а вбудованого акумулятора на 2600mAh вистачить до 6 годин розмов, не боячись, що він розряджається в самий невідповідний момент.

Сумісність з різним ЗА

Технічні характеристики Note N1

  • 4 інтелектуальних мікрофона;
  • Динамік - 3Вт;
  • Луна - і шумозаглушення;
  • Аудіо алгоритм - VoiceIA;
  • Зона захоплення - 360°;
  • Сумісність - Windows 10,8.1,8,7,Vist, XP, Mac OS, Linux;
  • Кнопки - включення/відключення мікрофона, регулятор гучності,виклик, включення/відключення запису, кнопка живлення/індикатор підключення;
  • Світлова індикація;
  • Маса - 476 р.;
  • Розміри - 109х109х30 мм.
ЖК-екран
Без ЖК-экрана
Бездротове з'єднання
Есть
Тип підключення
USB 2.0
Послідовне з'єднання (Daisy chain)
Нет

Розміри і вага упаковки

Ширина 10.9 см
Висота 3 см
Глибина 10.9 см
Вага 0.476 кг

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.