Спикерфон Konftel 70
search
  • Спикерфон Konftel 70 – Фото 1

Спикерфон Konftel 70

Код товара: 14524

ЖК-екран
Без ЖК-экрана

Бездротове з'єднання
Есть

Тип підключення
Bluetooth; USB 2.0; Аналоговый аудио

Роз'єми
micro USB-B

Позиціонування
Акваріуми (до 3 чел.); Мала переговорна (до 6 чол.); Середня переговорна (до 12 чол.)

Кількість мікрофонів
4

Радиус захвата звука, м
4

Наличие шумоподавления
Есть

Look more features
19 473 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Конфтел 70 - це поративний потужний спікерфон з можливістю підключення за допомогою Bluetooth и USB до будь-якого пристрою. Компактний портативний пристрій легко розташовується у портфелі або сумці, завдяки чому його можна завжди носити з собою.

Багате звучання

Незважаючи на компактні розміри, Konftel 70 забезпечує кришталево чисте звучання, що можна отримати за рахунок унікальної технології обробки звуку OmniSound®. Ця модель ідеально підходить для проведення телеконференцій з декількома колегами у невеликих конференц-кімнатах або у готельному номері, якщо ви знаходитеся поза офісом. Якщо ж ви у кімнаті на самоті, модель  Konftel 70 стає надзвичайною альтернативою гарнітурі.

Модель Konftel 70 сумісна з найпопулярнішими додатками для конферецній: Skype For Business, Cisco Jabber, Avaya Communicator та іншими програмними UC-клієнтами, що дозволяють організовувати телеконференції.

Організуйте конференцію у найменшій кімнаті

Незважаючи на те, що спікерфон Konftel 70 - це повноцінний самостійний пристрій, він все частіше використовується як устаткування huddle-кімнат у якості професійної аудіосистеми. Спікерфон забезпечує зручність використання та моментальну інтеграцію без зайвих коштів та зусиль: просто підключіть спікерфон до вашого пристрою за допомогою USB або Bluetooth (а також сумісно з конференц-камерою та модулем для підключення декількох типів пристроїв Konftel OCC Hub) - та почніть відеоконференцію тут і зараз за допомогою вашого улюбленого додатку. Невеликий розмір та лаконічний дизайн дозволяють вбудувати спікерфон як аудіосистему до любого простору - лише розташуйте його на стіл у переговорній кімнаті та насолоджуйтесь якісним аудіо та передачею голосу.

Пристрій легко підключається до комп’єтеру через порт USB, а також до будь-якого планшету та смартфону за з’єднанням Bluetooth. Крім того, Konftel 70 підтримує надшвидке сполучення зі смартфоном через Bluetooth за допомогою технології NFC (Near Field Communication) та забезпечує виклики з якістю звуку високої чіткості (HD). Окрім використання спікерфону як пристрою гучного зв’язку для переговорів, ви можете також слухати улюблену музику у надзвичайній якості звучання.

Основні функції

  • Компактний та портативний пристрій 
  • Підключення до ПК (USB) та мобільним пристроям (Bluetooth)
  • Технологія OmniSound®  з аудіотенологією високої чіткості звуку 
  • Оптимізований для роботи з UC-додатками: Skype для бизнесу, Cisco, Avaya, Mitel
  • Технологія Bluetooth з NFC
  • Потокове відтворення музики у форматі високої чіткості (HD)
ЖК-екран
Без ЖК-экрана
Бездротове з'єднання
Есть
Тип підключення
Bluetooth
USB 2.0
Аналоговый аудио
Роз'єми
micro USB-B
Позиціонування
Акваріуми (до 3 чел.)
Мала переговорна (до 6 чол.)
Середня переговорна (до 12 чол.)
Кількість мікрофонів
4
Радиус захвата звука, м
4
Наличие шумоподавления
Есть

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.