Система для видеоконференцсвязи Yamaha CS-700
search
  • Система для видеоконференцсвязи Yamaha CS-700 – Фото 1
  • Система для видеоконференцсвязи Yamaha CS-700 в Україні та Києві – Фото 2
  • Система для видеоконференцсвязи Yamaha CS-700 в Україні та Києві – Фото 3
  • Система для видеоконференцсвязи Yamaha CS-700 – Фото 4

Система для ВКС Yamaha CS-700AV - Документація

Код товара: 12575

|

Артикул: CS-700AV

Роздільна здатність
Full HD (1920×1080)

Автоматичне наведення камери
Нет

Позиціонування
Мала переговорна (до 6 чол.)

Микрофон
Встроенный

Кут огляду, град.
120—124°

Пульт дистанційного керування
Есть

Акустическая система
Встроенная

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Документація

Система для відеоконференцзв'язку Yamaha CS-700 спеціально розроблена як комплексне рішення для оснащення переговорних кімнат з кращими в своєму класі можливостями аудіо, відео та спільного використання екрана. Yamaha CS-700 поєднує в собі широкосмуговий звук з високоякісним відео. Підключення здійснюється через один USB-кабель. Підтримує можливість віддаленого управління.

Система для відеоконференцзв'язку Yamaha CS-700

  • Передача аудіо та відео по USB для додатків UC;
  • Спрямований мікрофонний масив;
  • Акустична система, що складається з 4 динаміків;
  • 120-градусна широкоугольная камера;
  • Вбудований SIP-інтерфейс для управління викликами;
  • Підтримка технології DisplayLink;
  • Віддалене адміністрування та управління, системні повідомлення (SNMP), підтримка автоматичної настройки;
  • Економія простору на робочому столі;

CS-700 виконана в компактному корпусі, що нагадує саундбар. З лівого і з правого боку системи розташовані чотири динаміки, а посередині - широкоугольная HD-камера з оглядом 120 градусів і мікрофонний масив. Щоб заощадити простір на столі і віддалити учасників конференції від камери, система пропонує можливість настінного розміщення під дисплеєм, для чого випускається відповідне кріплення. Таке рішення дозволяє добитися 80% охоплення приміщення, тому турбуватися про те, що хтось може не потрапити в кадр більше не доведеться. З передачею голосу у CS-700 теж все дуже добре: мікрофонний масив містить чотири різноспрямованих капсуля із змінною діаграмою, здатних чітко подзвучівать всіх доповідачів, в якій би частині кімнати вони не знаходилися. Система підтримує віддалене мережеве управління,

Система для відеоконференцзв'язку Yamaha CS-700_1

Віддалене управління

Керування кількома сотнями кімнат - складне завдання для будь-якого ІТ-відділу. Yamaha CS-700 забезпечить віддалений моніторинг і управління пристроями, а також повну настройку блоків і їх автоматичне оновлення через IP-інтерфейс.

Якість відео

Через невеликого розміру конференц-кімнат, учасники сидять близько до дисплеям і камерам в цих кімнатах, потребуючи панорамних відеокамерах, щоб бачити всю кімнату. Система Yamaha CS-700 має 120-градусну широкоугольную камеру, захоплюючу всіх учасників зборів в поле зору. Камера CS-700 покриває на 80% більше площі у всій кімнаті, усуває складнощі при налагодженні панорамного виду і масштабування камер, щоб бачити всіх в кімнаті. Система CS-700 гарантує захоплення в кадр людей, які перебувають на відстані до 3 метрів від камери.

якість аудіо

Бажання «Почути кожне слово» ніколи не досягало більшого успіху, ніж сьогодні. CS-700 використовує багаторічний досвід професійного і корпоративного звучання в Yamaha і Revolabs. CS-700 оснащений мікрофоном, що формує звуковий промінь, який збирає кожне слово, промовлене в кімнаті, і доставляє його до адресата. Чотирьохсмугова акустична панель забезпечує дивовижний звук в кімнаті, гарантуючи, що кожне слово, вимовлене на дальньому кінці, буде чутно. Об'єднайте це з технологіями обробки звуку, інтегрованими в CS-700, і у вас будуть легкі, природні розмови між учасниками зустрічі з чіткою і розбірливою мовою.

Підтримка USB і SIP

Yamaha CS-700 - буде єдине комунікаційне пристрій в конференц-кімнаті. Воно підтримує ділові комунікаційні додатки, такі як Microsoft Skype for Business, Google Chromebox, BlueJeans, Zoom, GoToConference, Vidyo і інші. Крім того, CS-700 забезпечений SIP-інтерфейсом для корпоративної телефонії, замінюючи окремий конференц-телефон в кімнаті для конференцій. USB і SIP можуть бути легко з'єднані в CS-700, що ще більше розширює можливості зв'язку. Bluetooth дозволяє швидко і легко підключати аудіо, миттєво перетворюючи мобільний або комп'ютерний виклик в конференцію.

Спільна робота

Система для відеоконференцзв'язку Yamaha CS-700_2

Для забезпечення найкращої організації спільної роботи в залі нарад система Yamaha CS-700 підтримує технологію DisplayLink ™. Це дозволяє спільно використовувати на наявних в кімнаті дисплеях контент, що відображається максимум на двох екранах, використовуючи для отримання зображення і звуку єдиний USB-кабель і тим самим максимально вивільняючи настільний простір.

настінне кріплення

Система для відеоконференцзв'язку Yamaha CS-700_3

Настільний простір в кімнатах для конференцій зазвичай необхідно для важливих паперів і ін. Yamaha CS-700 - це система настінного кріплення, що виключає необхідність використання настільного обладнання. Настінне кріплення забезпечує простоту при установці і дозволяє легко підключати дроти до CS-700 за допомогою спеціальної функції поворотного дизайну. 

Характеристики

  • Порт Ethernet: RJ 45, 1x10 / 100;
  • Додаткові інтерфейси: USB 3.0; 3,5 мм аудіо вхід;
  • Bluetooth: тільки аудіо;
  • Динаміки: 4x вбудованих динаміка;
  • Діапазон частот: 160 Гц - 20 кГц;
  • Мікрофони: 4x інтегрованих, промінеутворюючі матриця;
  • Покриття: 180 °;
  • Камера: 1080p, 30fps (USB 3.0);
  • Кут огляду камери: 120 °;
  • Аудіокодеки: G.711, G.722, G.726, G.729;
Роздільна здатність
Full HD (1920×1080)
Автоматичне наведення камери
Нет
Позиціонування
Мала переговорна (до 6 чол.)
Микрофон
Встроенный
Кут огляду, град.
120—124°
Пульт дистанційного керування
Есть
Акустическая система
Встроенная

Розміри і вага упаковки

Ширина 17 см
Висота 95 см
Глибина 17 см
Вага 5 кг

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.