Фільтр по товарах

Фільтр по товарах
Производители
больше... меньше
Тип підключення
больше... меньше
Роз'єми
больше... меньше
Поддержка Us Coordinator
больше... меньше
ЖК-екран
больше... меньше
Количество SDI
больше... меньше
Количество HDMI
больше... меньше
Сортувати за:

Відеомікшер — що це?

Відеомікшер  це цифровий пристрій для розподілу відеосигналу з декількох джерел. Завдяки своїй функціональності відеомікшери легко інтегруються з різними видами обладнання. Основні складові  це спеціальний блок для обробки сигналів і панель управління, іноді в "склад" включають додаткові панелі, які розширюють можливості відеомікшера. 

Основні переваги видеомикшеров:

  • компактність; 
  • відмінна якість; 
  • для використання не потрібно спеціальних знань;
  • мобільність і просте підключення.

При покупці відеомікшера потрібно звертати увагу на конфігурацію: часто виробники випускають однотипні моделі, які відрізняються лише типом панелі управління і кількістю входів/виходів. 

Ціна на обладнання залежить від рівня якості переданого відеосигналу. 

З чого складається відеомікшер?

Основна функція відеомікшера-це змішування і перемикання відео, яке може надходити з декількох джерел. Що стосується конструктивного виконання, то виділяють два типи відеомікшерів  моноблочні і модульні. Перший тип представлений у вигляді цілісної панелі і не потребує додаткових складових. Що стосується модульної конструкції, то в ній панель управління винесена за межі блоку для обробки сигналів. Такий вид відеомікшера дозволяє виконувати більш складні завдання по обробці відео і аудіо сигналів.

Купити Відеомікшер в інтернет-магазині " Unitsolutions”

Великий вибір відеомікшерів представлений в нашому інтернет-магазині "Unitsolutions". Ви можете підібрати обладнання, яке максимально задовольнить всі ваші вимоги, зв'язавшись з нашими фахівцями за допомогою онлайн-чату. Ми займаємося не тільки продажем обладнання, але і супроводжуємо своїх клієнтів на етапі проектування рішень, доставки, установки і першого запуску придбаного обладнання.