Персональний дисплей Poly Studio P21
search
  • Персональний дисплей Poly Studio P21 – Фото 1
  • Персональний дисплей Poly Studio P21 – Фото 2
  • Персональний дисплей Poly Studio P21 – Фото 3
  • Персональний дисплей Poly Studio P21 – Фото 4
  • Персональний дисплей Poly Studio P21 – Фото 5
  • Персональний дисплей Poly Studio P21 – Фото 6

Персональний дисплей Poly Studio P21

Код товара: 15525

|

Артикул: 2200-87100-001

Діагональ, дюйм
20,1—29″

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Один пристрій, який поєднує дисплей професійного рівня, камеру, мікрофон і динаміки. Для участі у відеозустрічах за допомогою дисплею досить підключити його за USB до вашого будь-якого відеододатка з простим підключенням USB до вашого ПК або Mac. А також керуйте своїм особистим робочим простором за допомогою Poly Lens Desktop.Poly STUDIO P21

Збільшіть ваші можливості відеодзвінків за допомогою Poly Studio P21. Усе, що вам потрібно для професійного відео - це готовий до роботи з одним USB-з'єднанням пристрій, який працює з будь-яким відеододатком. Чудовий 21-дюймовий дисплей і вбудована камера з високою роздільною здатністю, високоякісними динаміками, мікрофоном і регульованим зовнішнiм освітленням зроблять процес Відеозустрічі ідеальним.

Дисплей професійного рівня для конференц-зв'язку забезпечує виняткову яскравість. Та він відмінно працює з другим або резервним дисплеєм, коли не бере участі в відеодзвінках.

Poly STUDIO P21

Стереодинаміки високої якості та вдосконалений мікрофон

Стереодинаміки забезпечують якісний звук без втрати якості. А вдосконалений мікрофон забезпечує впевненість у тому, що вас завжди чути чітко та ясно без підвищення голосу.

Poly STUDIO P21

Вбудована підсвітка

Завдяки динамічному регульованому вбудованому підсвічуванню ви можете розраховувати на те, що будете виглядати найкращим чином при будь-якому освітленні.

POLY LENS

Додаток Poly Lens - це єдиний додаток для налаштування сумісних особистих пристроїв під ваш стиль роботи. Щоб залишатися в курсі останніх версій програмного забезпечення, досить одного клацання миші. Управління Poly Lens дає ІТ-відділу інструменти, необхідні для управління кожним пристроєм Poly Studio P Series, з віддаленим усуненням несправностей, оновленнями, контролем запасів та інтерактивним відображенням.

Діагональ, дюйм
20,1—29″

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.