Проектор Optoma W505 (без линзы) Full 3D
search
  • Проектор Optoma W505 (без линзы) Full 3D  – Фото 1
  • Проектор Optoma W505 (без линзы) Full 3D  – Фото 2
  • Проектор Optoma W505 (без линзы) Full 3D  – Фото 3

Проектор Optoma W505 (без линзы) Full 3D

Артикул: W505

Світловий потік
5200 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Проектор W505 розроблений з урахуванням особливостей масштабних інсталяцій: дозвіл WXGA і яскравість 5200 ANSI лм - кристально чітке, яскраве зображення і максимальний рівень надійності при режимі роботи 24/7.

Оптимальна якість роботи при мінімальних вимогах до обслуговування: відсутність повітряного фільтра запобігає потраплянню пилу і бруду всередину пристрою, що в свою чергу, відчутно впливає на якість зображення.

Функція зсуву об'єктива як в горизонтальній, так і вертикальної площинах (Full Lens Shift), а також можливість установки змінних об'єктивів на вибір - широкі можливості і додаткова гнучкість в професійних інсталяціях. 

Якість зображення

Чудова якість зображення - головна відмітна риса всіх проекторів лінійки ProScene. З початкової фази створення зображення - виключно надійного чіпа (висока роздільна здатність, формат WXGA, технологія DLP®), і на кожному етапі формування картинки - через UHP імпульсну лампу, що дозволяє здійснювати тонке налаштування кольору відповідно до точними (не допускають відступу) стандартами, аж до фінальної стадії - прецизійного об'єктива, що фокусує зображення на екрані. Точність і цілісність картинки мають першорядне значення!

Технологія DLP®, на базі якої побудовані всі проектори лінійки ProScene, гарантує неперевершену якість зображення і високий рівень надійності. Матриця DLP® складається з мільйонів відображають мікродзеркал, максимізує насиченість світлового потоку: висока ефективність, виключно яскраве зображення при збереженні точної передачі кольору і натуральної колірної гами. Очевидний вибір професійних інсталяторів - перевірена надійність технології DLP®.

технологія DLP®

Технологія DLP®, розроблена компанією Texas Instruments®, є загальновизнаним гарантом неперевершеної рівня надійності виробів. Очевидний вибір для реалізації найскладніших завдань: високий рівень яскравості і контрастності зображення. Незалежні тести показали, що технологія DLP® є найнадійнішою з існуючих на ринку проекційного обладнання. У той час як конкурентні аналоги знижують якісні показники вже після декількох тисяч годин роботи, вироби, створені на базі технології DLP®, показують незмінно чудовий результат і після сотень тисяч годин.

Світловий потік
5200 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.