Консоль RDI - диспетчерський пункт KOMPAS в Україні та Києві
search
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт KOMPAS в Україні та Києві – Фото 1
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт KOMPAS в Україні та Києві – Фото 2
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт KOMPAS в Україні та Києві – Фото 3
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт KOMPAS в Україні та Києві – Фото 4
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт KOMPAS в Україні та Києві – Фото 5
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт KOMPAS в Україні та Києві – Фото 6
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт KOMPAS в Україні та Києві – Фото 7

Консоль RDI - диспетчерский пункт KOMPAS

Артикул: KOMPAS

Тип стола
Консоль - диспетчерский пункт

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Консоль KOMPAS - це нова концепція консолі управління, яка спрямована на забезпечення високої технологічної функціональності для пунктів управління, що працюють в безперервному режимі, з використанням простих і візуально легких структур, фокусуючи зусилля на максимальний комфорт для користувача.

Консоль KOMPAS - це високоякісне рішення з відмінними технічними характеристиками, що має в якості основної мети організацію всіх необхідних технологічних елементів на робочому місці оператора, а також оптимізацію і управління кабелями, дозволяючи легко підключати обладнання до мережі живлення і передачі даних.

Консоль RDI - диспетчерский пункт KOMPAS

ДИЗАЙН

Консоль RDI - диспетчерский пункт KOMPAS_1

Консоль KOMPAS може бути доопрацьована, грунтуючись на потребах кожного клієнта, шляхом зміни зовнішньої обробки консолі з використанням корпоративного зображення або основних кольорів та оздоблення самої операційної середовища. У той же час вона дозволяє встановлювати велику кількість елементів з'єднання як всередині структури функціональної дуги, так і вбудовувати їх в робочу поверхню. Консоль також включає в себе світлодіодну систему освітлення на обох кінцях функціональної дуги, спрямовану на поліпшення якості додаткового / екстреного освітлення в центрі управління, а також на зміцнення технологічного характеру рішення.

ЕРГОНОМІКА

Консоль CRAE була розроблена відповідно до критеріїв Міністерства праці та соціальних справ і відповідає стандартам UNE-EN ISO 11064 (Ергономічний дизайн для центрів управління).

Консоль RDI - диспетчерский пункт KOMPAS_2

ФУНКЦІОНАЛЬНА АРКА

Консоль RDI - диспетчерский пункт KOMPAS_3

KOMPAS Console представляє недавно створений елемент під назвою Functional Arc, який натхненний авангардної архітектурою XXI століття і є основою всього продукту. Розташована в задній частині консолі, вона дозволяє управляти всіма кабелями, а також розміщувати будь-які роз'єми живлення в своїй внутрішній частині, одночасно полегшуючи установку всіх основних елементів, таких як бічні опори і саму поверхню робочого столу.

ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ

Консоль KOMPAS володіє різними точками підключення, повністю настроюються, що полегшує, таким чином, підключення всього обладнання, необхідного оператору в його повсякденній роботі.

Рухомій системі КРІПЛЕНЬ ДЛЯ МОНИТОРОВ

Рухома система опори для моніторів розташовується між робочим столом і функціональної дугою і призначається для розміщення моніторів, пристосовуючись до необхідного кількістю та розміром моніторів і забезпечуючи їм вільне безперервний рух уздовж робочої поверхні.

19 "Допоміжні відсіку

В асортименті KOMPAS є велика кількість закритих 19-дюймових відсіків для розміщення електронних компонентів, розташованих під конструкцією, так що сполучення між FUNCTIONAL ARC і відсіком відбувається безпосередньо.

ВСПОМОГАТЕЛЬНАЯ МЕБЛІ

KOMPAS надає широкий спектр допоміжної меблів, виконаних по одному і тому ж зображенню і подобою з консолями.

Тип стола
Консоль - диспетчерский пункт

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.