Ідеальний мікрофон для віддаленої роботи, стрімів та запису підкастів— Shure MV7

Попит на рішення для аудіозапису з дому постійно зростає: пiдкасти, стріми, геймплеї та блоги вимагають якісного звучання. Компанія Shure представила новинку — перший гібридний мікрофон MV7 з роз’ємами XLR і USB, якi дозволяють йому працювати iз будь-яким обладнанням, будь від комп’ютерів до професійних аудіопристроїв. Тому новинка сподобається не тільки початківцям, але й досвідченим творцям контенту за рахунок зручності використання, а також простоти налаштування та керування.

Shure-MV7

Модель MV7 — це компактний динамічний мікрофон з кардіоїдною діаграмою спрямованості та діапазоном відтворюваних частот у межах від 50 до 16 000 Гц. При цьому чутливість мікрофона становить -47 дБ при роботі через USB та -55 дБ при використанні XLR. Максимальний рівень звукового тиску становить 132 дБ, а рівень посилення — до 36 дБ.

Пристрій може використовуватися із підлоговими та настільними мікрофонними стійками. Вбудована сенсорна панель на корпусі мікрофона оптимізує управління для швидкого та зручного налаштування. У декілька дотиків користувач може задавати рівень посилення, гучність сигналу, що надходить до навушників, активувати режим заглушення, регулювати співвідношення сигналу мікрофона та комп’ютера, відключати або включати звук і так далі.

Крім цього передбачена функція блокування налаштувань, що оберігає від випадкової зміни параметрів. У ручному режимі налаштування користувачі також можуть настроювати роботу програмного еквалайзера, компресора, лімітера та інших ефектів. Мікрофон самостійно оптимізує рівень посилення, що зменшує час на обробку записаного сигналу. Функція вигідно відрізняє модель від інших пристроїв для авторів подкастів, вважають у Shure.

shure-mv7

Мікрофон також поставляється разом з безкоштовним програмним забезпеченням Shure MOTIV для Windows і macOS, яке містить набори налаштувань для поліпшення передачі голосу в один клік. Користувачі можуть вибрати характер звуку та відстань до мікрофону (далеко або близько). Додатково MV7 здатен працювати з пресетами та сертифікований на сумісність з популярним VoIP-рішенням TeamSpeak.

Сорен Педерсен, заступник менеджера з глобального управління продуктами в Shure:

“Цього року ми стали свідками значного зростання попиту на обладнання та аксесуари для стрімів та підкастів, особливо через те, що багато хто продовжує працювати з дому. Незалежно від сфери використання, творці контенту розуміють важливість якості звуку. MV7 розроблений для захоплення голосу, що дозволяє отримати чітку та розбірливу передачу голосу незалежно від типу кімнати, у якій відбувається запис».

Технологія ізоляції голосу Shure підвищує якість звуку, що допомагає вивести підкасти або прямі трансляції на новий рівень. Незалежно від навколишньої середи, мікрофон фокусується на голосі доповідача, промовця або співаючого.

shure-mv7

Новий мікрофон легко інтегрується у будь-яке середовище та сумісний майже з кожним пристроєм завдяки наявності виходу XLR для підключення до звукових карт, мікшерів та інших видів звукового обладнання, а виходи USB-A і USB-C призначені для підключення до ПК або ноутбука. Його також можна використовувати з мобільними пристроями на Android та iOS, але для підключення до них буде потрібно окемо придбати кабель Lightning.

Купити