Міністерство охорони здоров’я Республіки Білорусь

  • Місто: Мінськ, Республіка Білорусь
  • Галузь: Державне управління
  • Менеджер: Денис Сергієнко

Було поставлено завдання оснастити переговорний зал Міністерства охорони здоров’я Республіки Білорусь сучасним якісним обладнанням для проведення нарад і відеоконференцій. Для реалізації завдання потрібно було встановити мікрофони, камеру, монітори, звукове обладнання. Обладнання повинно було гармонійно вписуватися в інтер’єр приміщення і мати сучасний дизайн, простоту управління і настройки.

Проект був реалізований нашим офіційним представником в Республіці Білорусь (ТОВ “Конференція”) на базі конгрес-системи BKR BLS-U450M з функцією автоматичного наведення камери на активний мікрофон. Докладніше про реалізацію такого підключення ми розповіли у статті “Покрокове керівництво налаштування наведення камери ВКЗ”.

В якості програмного рішення для проведення конференцій був використаний сервер відеоконференцій TrueConf Server.

Система була побудована на основі обладнання для конференцій:

PTZ-камера CleverMic 1011U-12 володіє широким кутом огляду в 72.5° і можливістю 12-ти кратного оптичного зума. В камеру можливо записати до 255 предустановок і швидко отримати до них доступ в будь-який момент c пульта дистанційного керування. Оснащена інтерфейсами USB3.0 і LAN.

Блок управління BKR BLS-U450M підтримує функцію наведення PTZ-камери на мікрофони. Інформативний РК-екран на корпусі. Підключення до 60 мікрофонів. Вбудований USB для запису конференцій. Можливість використовувати блок розширення кількості мікрофонів.

Мікрофонний пульт голови BKR BLS-4511C і Мікрофонний пульт делегата BKR BLS-4511D Високочутливі мікрофони з вузьконаправленої діаграмою захоплення звуку. Інформативний РК-екран на корпусі, що відображає режим роботи пристрою. Живлення мікрофонних пультів забезпечується блоком управління BKR BLS-U450M. Послідовний метод з’єднання. Сучасний дизайн.

Аудіомікшер Phoenix Audio Octopus (MT454-PA) – це професійний цифровий мікшер з вбудованим підсилювачем потужності. Просунута система луна-і шумозаглушення. Унікальні технології забезпечують кристально чистий звук. Просте підключення і налаштування. Підтримка роботи з USB. Масштабованість. Аудіомікшер Phoenix Audio Octopus (MT454-PA) простий в установці та налаштування. Пристрій автоматично підлаштовується під конфігурацію приміщення і розташування мікрофонів.

як акустики встановлено 4 стельових динаміка.

Заздалегідь був розроблений проект з переліком обладнання та комутацією.
Спочатку оператор і обладнання було встановлено посередині залу уздовж вікон. Для оптимізації робочого простору було прийнято рішення перенести місце оператора у дальній кут приміщення.
Завдяки цьому вдалося збільшити посадочні місця.

В результаті вийшов проект, який повністю відповідає всім сучасним вимогам для комфортного проведення конференцій, має надійний функціонал. Проект був виконаний за допомогою нашого офіційного представника в Республіці Білорусь – ТОВ “Конференція”.