Logytec Swytch
search
  • Logytec Swytch – Фото 1
  • Logytec Swytch – Фото 2
  • Logytec Swytch – Фото 3
  • Logytec Swytch – Фото 4

Хаб Logitech Swytch

Код товара: 10502

|

Артикул: 952-000010

Автоматичне наведення камери
Есть

Тип підключення мікрофонів
Проводовий

Look more features
43 500 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Підключіть ноутбук до аудіо-/відеообладнання кімнатної конференц-системи для використання з будь-якою службою для проведення відеоконференцій або вебінарів.

Нарада будь-якого типу в будь-якому приміщенні

Завдяки новаторській конструкції, яка забезпечує максимальну сумісність і втілює в собі технологію Plug-and-Display DisplayLink, Logitech Swytch дозволяє за допомогою одного кабелю підключити ноутбук до камери і дисплея кімнатної системи для відеоконференцій, щоб з легкістю проводити наради, презентації та трансляції в будь-якій відповідній службі.

Універсальне рішення для різних приміщень

Swytch дозволяє з легкістю розгорнути будь-яку кімнатну конференц-систему від таких постачальників, як Microsoft або Zoom, надаючи можливість використовувати її з будь-якою службою відеозв'язку.

Чим простіше, тим краще

Щоб приєднатися до відеоконференції або почати власну, підключіть роз'єм Swytch до ноутбука через порт USB 3.0 (або новішої версії) Type-A або Type-C. для підключення не потрібні адаптер, роздільник або HDMI-роз'єм.

Logitech Swytch

Продумана схема підключення

Swytch легко розгортається в переговорних кімнатах, де є конференц-камери з роз'ємом USB. Просто підключіть концентратор Swytch до конференц-обладнання і розмістіть штекер Swytch де-небудь під рукою.

Для малих переговорних

Swytch + MeetUp

Завдяки системі Swytch, встановленій у фокус-кімнатах і залах для нарад, користувачі можуть особисто спілкуватися з клієнтами, постачальниками та іншими гостями, що знаходяться на відстані, вибравши найбільш зручну службу для проведення відеоконференцій.

Logitech Swytch

Для великих і середніх переговорних

Swytch + Rally

Використовуючи Swytch в середніх і великих конференц-залах, вся команда може брати участь у вебінарах, відвідувати онлайн-уроки, а також обговорювати будь-які питання з клієнтами і партнерами у форматі особистої зустрічі, задіюючи зовнішні служби.

Logitech Swytch

Все на своєму місці

Система Swytch прекрасно впишеться в інтер'єр будь-якого залу для нарад. Забезпечте порядок на робочому столі за допомогою магнітного фіксатора або прокладіть кабелі з роз'ємом Swytch в існуючому каналі. У будь-якому випадку міцні затискачі надійно фіксують кабелі.

Ноутбук перетворюється на систему конференц-зв'язку

Завдяки акуратному розміщенню кабелів і зручному магнітному фіксатору в приміщенні з розгорнутою системою Swytch завжди буде чистота і порядок, навіть якщо там немає спеціальних комп'ютерів. Підключення за допомогою одного кабелю і просте управління дозволяють організувати спільну роботу із застосуванням особистого ноутбука одного з учасників зустрічі.

Додаткові функції

Logitech Swytch

Живлення

Не турбуйтеся про рівень заряду під час відеоконференції: Swytch подає живлення потужністю 60 Вт на ноутбуки, що підтримують зарядку через порт USB-C.

Технологія Plug-and-display

Завдяки технології Plug-and-display DisplayLink одного кабелю буде достатньо для підключення всіх USB-пристроїв і дисплея HDMI.

Полнокадрове відео + аудіо

Відображайте відео з ноутбука на дисплеї конференц-системи з виведенням звуку через колонки і демонструйте повнокадрові і повнозвучні відеоролики під час онлайн-конференцій.

Сумісність з більшістю ноутбуків

Завдяки наявності роз'ємів USB Type-A і USB Type-C система Swytch сумісна з пристроями Chromebook, а також ноутбуками з портом USB 3.0 під управлінням ОС Windows і Mac.

Дистанційне керування

За допомогою програми Logitech Sync користувач може спостерігати за пристроями для конференц-залів Swytch, MeetUp, Rally і т.д., а також керувати їх роботою.

Допомога в розгортанні

Наявність безлічі інформаційних матеріалів-від схем підключення до коротких довідкових карт — дозволяє швидко встановлювати систему Swytch, а також демонструвати її кінцевим користувачам.

Автоматичне наведення камери
Есть
Тип підключення мікрофонів
Проводовий

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.