Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB
search
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 1
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 2
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 3
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 4
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 5
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 6
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 7
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 8
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 9
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 10
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 11
  • Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB – Фото 12

Потолочный сабвуфер Extron SoundField 10" SF 10C SUB

Код товара: 13442

Кріплення
Потолочное

Потужність (Вт)

Тип аудіосистеми
Пассивная

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Стельовий сабвуфер Extron SoundField 10

SF 10C SUB – це сабвуфер Extron з монтажем в стелю, який гармонійно доповнить лінійку стельових і підвісних гучномовців Extron за рахунок розширення низькочастотних характеристик в інсталяціях з відтворенням музики і звуку високої якості. Унікальний дизайн пленум-корпусу SF 10C SUB, розробленого для підвішування над стельовою структурою, що дозволяє розмістити його поза увагою, не стикаючись з стельової ґратами, що значно зменшує деренчання. Низькочастотний драйвер 10" (254 мм) характеризується постійною потужністю 800 Вт, тим самим дозволяючи підтримувати підключення підсилювача 8 Ом для формування низьких, потужних басів. Смуговий (bandpass) дизайн 4 порядку і міцний композитний корпус з установкою над стелею є першою розробкою в AV індустрії, яка дозволяє досягти розширення низьких частот до 25 Гц, володіючи при цьому високими перехідними характеристиками і низьким резонансом. SF 10C SUB можна також встановити в стоячому положенні з допомогою опціональною підставки SMK F SF 10C для підлогової установки.

Він розширює діапазон низьких частот будь стельової акустичної системи або стереосистеми для максимального впливу. У системі, яка вирізає частоти нижче 100 Гц, сабвуфер SF 10C SUB може додати дві октави потужних басів без спотворення частот. Завдяки сабвуферу можна перетворити систему з недостатньо потужним басом в систему з відтворенням музики хорошої якості або гарну музичну систему в проект найвищого рівня.

Особливості сабвуфера Extron SoundField 10" SF 10C SUB

  • Низькочастотний драйвер 10" (254 мм) з портом фазоінвертора — спеціально розроблений для розширення низьких частот
  • Виконання «пленум» по стандарту UL 2043 — корпус залишається поза полем зору при підвішуванні над стельовою гратами.
  • Частотний діапазон: від 25 Гц до 160 Гц
  • Постійний рожевий шум 400 Вт,
    програмна потужність 800 Вт — допустима потужність по стандарту IEC 60268-5.
  • Режим 8 Ом — низькоомний режим елекрозабезпечення усуває низькочастотні спотворення, характерні при підключенні через трансформатор.
  • Підвішування над стельовою структурою значно зменшує деренчання — фізична ізоляція сабвуфера від стельової решітки дозволяє мінімізувати передачу низькочастотних вібрацій, сприяють послабленню елементів конструкції.
  • Смуговий (bandpass) дизайн 4 порядку з міцним композитним корпусом — забезпечує ефективні низькочастотні лінійні характеристики, володіючи при цьому високими перехідними характеристиками і низьким резонансом.
  • В комплекті з кріпленнями для установки і підвішування — набір з чотирьох сталевих тросів довжиною 4,6 м з фіксуючими адаптерами використовується для підняття і підвішування SF 10C SUB у потрібному положенні.
  • Поставляється разом з С-подібним кільцем і офарблює ґратами — вихідний порт зливається з дизайном стельових гучномовців.
  • Фарбований корпус — корпус SF 10C SUB може бути пофарбований підходящої для пластмаси фарбою
  • Вбудована вогнезахисна сітка для безпеки — оберігає від загоряння в пленум-інсталяціях.
  • 5-річна гарантія на пристрої

Установка поза полем зору

Існують кілька типових труднощів, які виникають при необхідності пошуку вільного місця для інтегрування сабвуфера в систему з урахуванням підтримки естетичної складової декору приміщення. Пленум-версія SF 10C SUB дозволяє вирішити дану проблему за рахунок можливості підвішування в просторі над стельовою ґратами, не загороджуючи робоче місце і не потрапляючи на очі. Решітка для стельового гучномовця і C-образне кільце (в комплекті) забезпечують все необхідне для створення закінченого рішення, яке буде поєднуватися з іншими стельовими динаміками в приміщенні.

Усунення вібрацій

Коли гучномовець фізично стикається з будь-якою поверхнею, це проводить до передачі вібрацій. А при установці сабвуфера безпосередньо на стельову ґрати низькочастотні вібрації можуть викликати деренчання компонентів цієї стельової решітки. При підвішуванні SF 10C SUB над стельовою ґратами і сабвуфер і сама решітка будуть фізично ізольовані один від одного, що запобіжить механічну передачу вібрацій від пристрою на решітку.

Лінійне розширення низькочастотного діапазону

Більше половини нот, що знаходяться нижче ноти До третьої октави на фортепіано, не дотягують до 100 Гц, опускаючись до позначки 27,5 Гц. Порожня струна Мі на бас-гітарі вібрує на позначці близько 41 Гц. І хоча гармонійна складова цих нот може прослуховуватися в системах відтворення з обмеженою шириною смуги пропускання, басові тони практично зникають. LFE-канал (канал низькочастотних ефектів) на дисках Blu-ray, як правило, обмежується смугою до 120 Гц. Додавання сабвуфера SF 10C SUB в акустичну систему з його діапазон низьких частот до 25 Гц забезпечує можливість відтворювати баси таким чином, щоб слухач міг повною мірою відчути ефект впливу прослуховується контенту.

Чистий, потужний бас

Чітке звучання низьких частот може значно поліпшити сприйняття переданого контенту. Драйвер 10" (254 мм) сабвуфера SF 10C SUB з підтримкою програмної потужності 800 ватт та смуговий (bandpass) дизайн корпусу 4 порядку гарантують наповнення всього приміщення низькими частотами. Підключення до підсилювача в режимі 8 Ом усуває спад і спотворення низькочастотних характеристик, які зазвичай асоціюються з высокоимпедансными з'єднаннями через трансформатор. Інтегрування SF 10C SUB на 8 Ом і відповідного підсилювача в систему 70/100 вольт виключить необхідність в «проштовхуванні» низьких частот через трансформатори стельових динаміків, забезпечуючи чисті низькі баси і високу якість звучання в цілому.

Монтажні кріплення в комплекті

SF 10C SUB поставляється з усіма необхідними для повноцінної інсталяції компонентами:
  • Набір з чотирьох сталевих тросів довжиною 4,6 м з фіксуючими адаптерами
  • Офарблюється решітка для стельового гучномовця і C-образне кільце «маскують» вихід сабвуфера під стельовий динамік Extron

Технічні характеристики

SF 10C SUB
Аудіо/Електроакустичні
Частотний діапазон 25 Hz to 160 Hz, -10 dB
Потужність 400 W (rms) безперервний рожевий шум
800 W (rms) безперервна програма
Максимальна вхідна напруга 35.7 В (160 Вт при 8 Ом)
Максимальний звуковий тиск 116 dB, 1 м (виходячи з максимальної вхідної напруги)
119 dB, 1 м (лінійний)
Номінальна чутливість 93 dB SPL, 1 Вт/1 м
Номінальний імпеданс 8 Ом
Випромінювач 10" (254 мм) паперовий конус з водонепроникним покриттям
Вхідний роз'єм 4-полюсний коннектор, для подвійної проводки, 5 mm затиск для фіксації
Загальні
Аксесуари в комплекті шаблон вирізу, керівництво по установці, решітка, монтажний комплект, кабельні хомути, кріплення кабелів, ізоляційні втулки, болти
Монтаж встановлюється горизонтально на стелі (стандартні кріплення включені в комплект), або вертикально на підлозі (з додатковим SMK F SF 10C комплектом кріплень)
Тип корпусу пленум-корпус, вогнезахисний (UL 94V-0) композит зі сталевою сіткою і металевою рамою зовні
Розміри/Вага
Розміри корпусу
Без фазоінвертора 38.5 см x 36.3 см Ш x 86.9 см Д
З фазоінвертором 40.2 см x 36.3 см Ш x 100 см Д
Маса 17.2 кг
Кріплення
Потолочное
Потужність (Вт)
Тип аудіосистеми
Пассивная

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.