Комплект UnitKit "Сотрудник"
search
  • Комплект UnitKit "Сотрудник" – Фото 1

Комплект UnitKit "Сотрудник"

Код товара: 13457

Роздільна здатність
Full HD (1920×1080)

Тип підключення
USB 2.0

Кут огляду, град.
80—84°

Автофокус
Есть

Призначення
Для роботи з дому

Look more features
5 411 грн.
Товар на складі
Кількість
One click buy

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Комплект UnitKit "Співробітник"- це рішення для обладнання робочих місць співробітників на дому, для віддаленої роботи. Веб-камера CleverMic WebCam B3 і гарнітура Jabra EVOLVE 20 UC забезпечать якісне та комфортне спілкування.

Переваги використання

Завдяки даному пакету ви зможете в найкоротші терміни обладнати робоче місце для проведення відеоконференцій. Надійна веб-камера CleverMic WebCam B3 передає якісне зображення і не займає багато місця. За якість звуку відповідає гарнітура Jabra EVOLVE 20 UC, яка чудово зарекомендувала себе протягом останніх років.

Веб-камера CleverMic WebCam B3

Веб-камера CleverMic WebCam B3 підключається по інтерфейсу USB і забезпечує FullHD якість зображення, широкий кут огляду 84° і автоматичне фокусування, а вбудований мікрофон підтримує придушення шуму. Модель оснащена універсальним кріпленням, що дозволяє здійснювати монтаж на стіл, монітор/телевізор. Завдяки суміщеному інтерфейсу, через який здійснюється передача відеопотоку і електроживлення пристрою, з веб-камерою CleverMic WebCam B3 вам вдасться уникнути нагромадження з кабелів, у яких легко заплутатися. Веб-камера сумісна з різними програмними платформами для спільної роботи.

Гарнітура Jabra EVOLVE 20 UC Mono

Просто дістаньте гарнітуру з коробки і вона в робочому стані. Установка полягає лише в простому підключенні до USB-порту вашого ноутбука. Мікрофон з інноваційною функцією шумозаглушення усуває фонові шуми і знижує високочастотні перешкоди.

Роздільна здатність
Full HD (1920×1080)
Тип підключення
USB 2.0
Кут огляду, град.
80—84°
Автофокус
Есть
Призначення
Для роботи з дому

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.