Plantronics Blackwire C510 USB-гарнитура в Україні та Києві
search
  • Plantronics Blackwire C510 USB-гарнитура в Україні та Києві – Фото 1
  • Plantronics Blackwire C510 USB-гарнитура в Україні та Києві – Фото 2

Plantronics Blackwire C510 - USB-гарнитура

Код товара: 11751

|

Артикул: 88860-01

Тип гарнітури
Моно; Проводовий

Iнтерфейс підключення
USB

Look more features
4 900 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Plantronics Blackwire 510 це гарнітура преміум класу, яка призначена для використання з будь-якими додатками в середовищі уніфікованих комунікації, або в call-центрах, які використовують в роботі софтфони і вимагають оснащення робочих місць USB гарнітурами.

Plantronics Blackwire 510 відрізняє підвищена надійність і зручність конструкції, що дозволяє комфортно використовувати гарнітуру протягом всього робочого дня. Легке і міцне металеве наголов'я, оббите м'якими матеріалами, ультра м'які амбушури із шкірзамінника і рухома конструкція, дозволять налаштувати гарнітуру для максимально зручного використання і надійної фіксації.

Гарнітури серії Blackwire 500 відрізняються поліпшеною якістю звуку за рахунок широкосмугового мікрофона з шумозаглушенням і високоякісних динаміків з вбудованим динамічним еквалайзером. Ще однією відмінною рисою лінійки є наявність сенсора, що дозволяє відповісти на дзвінок, просто одягнувши гарнітуру на голову. При використанні спеціального ПО Plantronics, сенсор також дозволить управляти статусом присутності користувача.

Пульт управління гарнітури Blackwire 510 дозволить відрегулювати гучність, відповісти на який надходить виклик і відключити мікрофон (Функція Mute).

Механічні деталі гарнітури і кабель має підвищену міцність, що дозволяє захистити пристрій від пошкодження. Складна конструкція і зручний кейс забезпечують зручне зберігання гарнітури і її перенесення.

Тип гарнітури
Моно
Проводовий
Iнтерфейс підключення
USB

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.