Plantronics Blackwire C520 - USB-гарнитура в Україні та Києві
search
  • Plantronics Blackwire C520 - USB-гарнитура в Україні та Києві – Фото 1
  • Plantronics Blackwire C520 - USB-гарнитура в Україні та Києві – Фото 2

Plantronics Blackwire C520 - USB-гарнитура

Код товара: 13254

|

Артикул: 88861-01

Тип гарнітури
Стерео

Iнтерфейс підключення
USB

Look more features
5 600 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Plantronics Blackwire C520 це гарнітура преміум класу, яка призначена для використання з будь-якими додатками в середовищі уніфікованих комунікації, або в call-центрах, які використовують в роботі софтфони і вимагають оснащення робочих місць USB гарнітурами.

Plantronics Blackwire 520 відрізняє підвищена надійність і зручність конструкції, що дозволяє комфортно використовувати гарнітуру протягом всього робочого дня. Легке і міцне металеве наголов'я, оббите м'якими матеріалами, ультрам'якого амбушури із шкірзамінника і рухома конструкція, дозволять налаштувати гарнітуру для максимально зручного використання і надійної фіксації.

Гарнітури серії Blackwire 500 відрізняються поліпшеною якістю звуку за рахунок широкосмугового мікрофона з шумозаглушенням і високоякісних динаміків з вбудованим динамічним еквалайзером. Ще однією відмінною рисою лінійки є наявність сенсора, що дозволяє відповісти на дзвінок, просто одягнувши гарнітуру на голову. При використанні спеціального ПО Plantronics, сенсор також дозволить управляти статусом присутності користувача.

Plantronics Blackwire 520 дозволяє відтворювати Hi-Fi стерео звук в діапазоні 20 Hz-20 kHz, що дозволить використовувати цю гарнітуру з будь-якими мультимедіа додатками - для прослуховування музики, кінофільмів або гри.

Пульт управління гарнітури Blackwire 520 дозволить відрегулювати гучність, відповісти на який надходить виклик і відключити мікрофон (Функція Mute).

Механічні деталі гарнітури і кабель має підвищену міцність, що дозволяє захистити пристрій від пошкодження. Складна конструкція і зручний кейс забезпечують зручне зберігання гарнітури і її перенесення.

Тип гарнітури
Стерео
Iнтерфейс підключення
USB

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.