Инфомат TrueConf Kiosk
search
  • Инфомат TrueConf Kiosk – Фото 1
  • Инфомат TrueConf Kiosk в Україні та Києві – Фото 2

Инфомат TrueConf Kiosk

Артикул: TrueConf Kiosk

Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Зустрічайте TrueConf Kiosk - передову розробку, за допомогою якої ви зможете не тільки самостійно додати можливості відеоконференцзв'язку в інфомат або відеокіоск, але і повністю брендировать отримане рішення під свої потреби. Для використання нової програми нашим користувачам не потрібна допомога розробників. В основі кіоску лежить звичайний ПК під управлінням Windows, до якого підключається USB веб-камера, спікерфон або дротова трубка для спілкування. В якості апаратної платформи ви можете вибрати будь-якого, що сподобався вам виробника кіосків, а ми допоможемо вам оптимізувати програмне забезпечення TrueConf для роботи з ним.

Примітка: для роботи цього додатка необхідно встановити і налаштувати  TrueConf Server . Будь ласка, ознайомтеся з  нашою інструкцією .

ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО

Інфомат TrueConf Kiosk

Можливості TrueConf Kiosk

  • Відеодзвінок клієнт / оператор. Якість до 1080p з динамічної підстроюванням під канал зв'язку.
  • Переадресація і транскодирование відеодзвінок SIP формат. Автоматично перекодируется дзвінок в формат зрозумілий вашій системі контакт-центру.
  • Встановити логотип своєї організації. Функціонал дозволяє встановлювати логотип, який буде відображатися вгорі на екрані відеокіоск.
  • Встановити рекламний відеоролик, який буде відтворюватися на екрані відеокіоск в сплячому режимі.
  • Налаштування заміни заднього фону. Ця функція схожа з технологією ChromaKey і дозволить нашим замовникам вибирати довільні зображення для заміни справжнього фону під час відеодзвінків і конференцій.
  • Легко настроюється кастомизация. Налаштування зовнішнього вигляду кнопок "Зателефонувати" та "Завершити виклик", а також вибір зображення, яке буде виводитися на екран під час авторизації і підключення до TrueConf Server.
  • Запис всіх дзвінків і конференцій на сервері. Відбувається автоматично в максимально можливій якості і в зручному для постобробки і транскрипції форматі.
  • Заміна зображення оператора контентом або даними. Наприклад, для захоплення окремого вікна на ПК оператора для показу клієнту схеми автомобіля або стану його рахунку.
  • Виділена лінія технічної підтримки. Для замовників, які використовують наші SDK і API, пропонується вигідний пакет технічної підтримки для оперативного вирішення усіх питань на етапі підготовки пілотного проекту.

Додаткові можливості TrueConf SDK

Ви можете розширити можливості TrueConf Kiosk за допомогою набору інструментів для розробників - TrueConf SDK, який дозволить додати в додаток додаткові можливості відповідно до ваших вимог.

Використовуючи TrueConf SDK, ви можете створити кастомниє рішення не тільки для відеокіоск і контакт-центрів, але також для систем телемедицини, дистанційної освіти та додатків, що працюють з ОС Windows, Android і iOS. TrueConf SDK дозволяють впровадити технологію ВКС в будь-який існуючий додаток або створити абсолютно нове рішення з гнучкою конфігурацією і повним брендування під ваші вимоги.

завдання, які вирішуються

  • відеокіоск
  • Автоматизація центрів обслуговування клієнтів і скорочення витрат на персонал.
  • Нове конкурентна перевага, що забезпечує візуальний контакт з клієнтами.
  • Перенаправлення запитів на найбільш кваліфікованих фахівців незалежно від їх місця розташування.
  • Скорочення площі офісу обслуговування клієнтів і економія на оренді.
  • Забезпечення громадян з особливостями слуху та мовлення якісним обслуговуванням.
  • І, головне, скорочення часу очікування обслуговування клієнтами в години пік.

Надійна інфраструктура для ВКС

Як сервер відеозв'язку, що забезпечує роботу відеокіоск і їх інтеграцію з зовнішніми системами, використовується TrueConf Server. Найпопулярніше і зарекомендувало себе рішення на ринку ВКС в Росії і СНД.

Відеозапис всіх викликів

Для виключення спірних ситуацій і підвищення якості обслуговування автоматично ведеться запис усіх відеодзвінків.

Інтеграція з існуючими контакт-центрами по SIP протоколу

Ми автоматично транскодіруем дзвінки з кіоску в SIP протокол з підтримкою відео для прозорої інтеграції з існуючим ПЗ для контакт-центрів. Вам не буде потрібно установка додаткового відеокліента для операторів і їх перенавчання.

Віртуальний принтер TrueConf

Інфомат TrueConf Kiosk_2

За допомогою цього невеликого додатки будь-який оператор зможе підготувати замовлення-наряд, рахунок, квиток, квитанцію або будь-який інший документ і оперативно відправити його на друк на відеокіоск прямо в руки клієнтові, як на звичайний принтер. Детальніше про TrueConf Virtual Printer .

Зручні інструменти для інтеграції

Широкий спектр різних API і бібліотек SDK, які дозволять легко додати підтримку відеозв'язок як в існуючі десктопні або мобільні додатки, так і в нові рішення, наприклад, відеокіоск. Посібник з налаштування TrueConf Kiosk

ХОЧЕТЕ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ?

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.