Кронштейн для видеостены Chief LVS1U
search
  • Кронштейн для видеостены Chief LVS1U – Фото 1

Кронштейн для видеостены Chief LVS1U

Артикул: LVS1U

Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Настінний висувний кронштейн серії ConnexSys з точним регулюванням для монтажу на стіну моніторів з діагоналлю від 42 до 80 дюймів в ландшафтній (альбомній) орієнтації.

Кронштейн Chief LVS1U має ряд унікальних можливостей, які кардинально спрощують процес інсталяції. Точна настройка положення кожної панелі займає 50-70 відсотків всього часу робіт по монтажу. Кронштейн Chief LVS1U дозволяє значно скоротити цей показник.

Несуча частина кріплення навішується на стандартні Будівельні напрямні. Тобто монтажники можуть використовувати несучі великої довжини, причому ще до надходження кріплень на місце монтажу. Більш того, така схема дозволяє провести первинне вирівнювання стін, якщо вони мають нерівності.

Особливості кронштейна Chief LVS1U:

PowerZone Adjustmen-шість точок регулювань, здійснюваних без інструментів, по висоті, нахилу, виносу і горизонтальному положенню. Повністю виключена можливість випадково збити настройку положення при обслуговуванні;

Generous Depth Adjustment-жодна стіна не є ідеально рівною, кронштейн Chief LVS1U дозволяє відрегулювати» Домашнє " положення панелі по виносу в діапазоні 102-186 мм від стіни;

Rapiddraw Display Release-будь-який з дисплеїв відеостіни можна легко висунути для обслуговування, без докладання механічних зусиль до поверхні панелі і не зачіпаючи сусідні дисплеї. Ця система виключає висунення панелі випадковим натисканням на її поверхню.

Доступні версії для портретної та ландшафтної орієнтації дисплея. Можна замовити кріплення без настінних напрямних, якщо ви маєте намір використовувати в їх якості стандартний будівельний профіль.

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.