Проектор Optoma UHL55
search
  • Проектор Optoma UHL55  – Фото 1

Проектор Optoma UHL55

Артикул: UHL55

Світловий потік
2000 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Новий портативний DLP-проектор Optoma UHL55 є компактне і багатофункціональний пристрій. Якщо говорити про базові можливості проектора (матриця 0,47 дюйма DMD Texas Instruments), то новинка здатна створювати картинку 4K c допомогою технології XPR. Дана технологія формує повноцінне UHD-зображення (максимум 4096x2160). Виробник пояснює, що зрушення фільтра, що дозволяє створити псевдо 4К, відбувається з дуже високою, непомітною для очей швидкістю. Яскравість світлового потоку дорівнює 1500 Лм (LED-джерело), ​​контраст - 250 000: 1. Також UHL55 підтримує контент HDR-формату. Максимальна діагональ зображення досягає 200 дюймів, оптимальна діагональ (без шкоди якості) - від 50 до 120 дюймів. Проектор підтримує 3D.

Якщо говорити про особливості, то новий проектор підтримує голосові команди Amazon Alexa, володіє вбудованими Wi-Fi і Bluetooth, а також вміє програвати відео і аудіо з USB-носіїв. Варто відзначити, що виробник подбав про звук: UHL55 здатний декодувати звук формату Dolby Digital 5.1 з подальшою трансляцією сигналу на зовнішню систему об'ємного звуку. При бажанні можна використовувати вбудовані колонки 2 x 8 Вт.

Проектор Optoma UHL55, якщо вірити компанії, можна легко переносити з кімнати в кімнату, так як автоматичне підстроювання зображення забезпечить швидку і просту установку.

Світловий потік
2000 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.