Проектор Optoma GT1070Xe
search
  • Проектор Optoma GT1070Xe  – Фото 1
  • Проектор Optoma GT1070Xe  – Фото 2
  • Проектор Optoma GT1070Xe  – Фото 3

Проектор Optoma GT1070Xe (Full HD 1920x1080 3D)

Код товара: 13448

|

Артикул: GT1070Xe

Світловий потік
2800 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Покладіть GT1070Xe на журнальний столик і з легкістю проектуйте приголомшливе 100-дюймове зображення Full HD 1080p з відстані трохи більше метра від плоскої поверхні або екрану. Яскравий і універсальний, цей портативний проектор ідеально підходить для геймерів з низькою затримкою введення, живими видами спорту і домашніми розвагами в будь-який час дня. Він навіть поставляється з сумкою для перенесення, так що ви можете взяти його з собою в гості до свого друга на спортивний захід, вечір кіно або ігровий марафон, щоб надати вам кращий досвід з великим екраном в будь-якому місці з плоскою поверхнею.

Вбудований динамік забезпечує відмінне звучання, а два входи HDMI спрощують настройку. Ідеально підходить для підключення ноутбука, ПК, програвача Blu-ray, медіа-стримера або ігрової приставки. Ви навіть можете перетворити його в інтелектуальний проектор, підключивши пристрій HDMI, таке як Google Chromecast ™, Amazon Fire TV або Apple TV ™, щоб грати в ігри, транслювати відео і обмінюватися фотографіями на великому екрані, не виходячи з власного будинку. 

Легкий і портативний, ви можете взяти його з собою в будинок одного з сумкою для перенесення для спортивного заходу, нічного кіно або ігрового марафону для кращого перегляду на великому екрані в будь-якому місці з плоскою поверхнею.

Світловий потік
2800 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.