Проектор Optoma ML1050ST+
search
  • Проектор Optoma ML1050ST+  – Фото 1
  • Проектор Optoma ML1050ST+  – Фото 2
  • Проектор Optoma ML1050ST+  – Фото 3

Проектор Optoma ML1050ST+

Код товара: 12250

|

Артикул: ML1050ST+

Світловий потік
1000 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Ультра-портативний короткофокусної LED проектор

Створений на основі успішної моделі ML1050ST, Optoma ML1050ST + має всі переваги попередника, доповнення автоматичним фокусом і володіє підвищеною яскравістю.

Ідеально підходить для ділових зустрічей, презентацій і перегляду фільмів. Цей крихітний проектор важить всього 420 грам і поставляється із зручною переносною сумкою.

Для бізнесу Проводьте презентації без використання ноутбука за допомогою вбудованого медіа-плеєра, власного Office Viewer, карти microSD *, через USB вхід або по бездротовій мережі з мобільного пристрою за допомогою безкоштовного додатку HDCast Pro і додаткового бездротового USB адаптера. Проектор ідеальний для застосування в сфері Digital signage, так як може встановлюватися фактично в будь-якому положенні.

Для будинку Цей компактний проектор ідеально підходить для перегляду HD-фільмів безпосередньо з карти microSD *, USB-накопичувача або вбудованої пам'яті. Модель має вхід HDMI, який дозволяє підключитися до ноутбука, ПК, ігрової приставки і Blu-ray плеєра. Проектор підійде для домашніх розваг, з низькою затримкою вхідного сигналу 16мс і швидкою відповіддю, дає гравцям відеоігор конкурентну перевагу.

Світловий потік
1000 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.