Проектор Optoma X515 Full 3D
search
  • Проектор Optoma X515 Full 3D  – Фото 1
  • Проектор Optoma X515 Full 3D  – Фото 2
  • Проектор Optoma X515 Full 3D  – Фото 3

Проектор Optoma X515

Код товара: 12271

|

Артикул: X515

Світловий потік
6500 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Проектор Optoma X515 з винятковою якістю зображення і високою яскравістю розроблений з урахуванням особливостей масштабних інсталяцій та гарантує максимальний рівень надійності. Дозвіл XGA і яскравість 6500 лм забезпечує кристально чітке, яскраве зображення. Висока контрастність дозволяє додати більше глибини в зображення, створюючи яскраві білі і насичені чорні кольори.

Функція вертикального і горизонтального зсуву об'єктива і широкий діапазон зумування (1.8х) дають широкі можливості і додаткову гнучкість при інсталяції проектора.

X515 оснащений великою кількістю роз'ємів для підключення будь-яких сучасних пристроїв, а також підтримує протокол MHL для підключення смартфона або планшетного комп'ютера. Проектор відтворює 3D контент в оригінальній якості з практично будь-якого 3D джерела, включаючи 3D Blu-ray та інші новітні консолі. Підтримка формату 144 Гц (швидкість оновлення інформації на екрані) забезпечує рівне і гладке зображення без ефекту мерехтіння.

Технологія Eco +, що реалізується компанією Optoma, знижує рівень промислового впливу на навколишнє середовище і збільшує термін служби лампи. Режим Eco AV Mute дозволяє тимчасово відключити зображення, щоб привернути увагу аудиторії до доповідача, і знижує енергоспоживання на 70% від заявленого значення, продовжуючи термін служби лампи. У разі, якщо проектор залишений увімкненим, але не використовується, він автоматично вимикається, якщо протягом заданого періоду часу не отримує сигнал ззовні.

Світловий потік
6500 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.