Проектор Optoma EH515 Full 3D
search
  • Проектор Optoma EH515 Full 3D  – Фото 1
  • Проектор Optoma EH515 Full 3D  – Фото 2
  • Проектор Optoma EH515 Full 3D  – Фото 3

Проектор Optoma EH515 Full 3D

Код товара: 12274

|

Артикул: EH515

Світловий потік
5500 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Проектор OPTOMA EH515 розроблений з урахуванням особливостей масштабних інсталяцій. Дозвіл Full HD і яскравість 5,500 ANSI лм - кристально чітке, яскраве зображення і максимальний рівень надійності. 

Функція зсуву об'єктива як в горизонтальній, так і вертикальної площинах, корекція геометрії, широкий діапазон зумування - широкі можливості і додаткова гнучкість в професійних інсталяціях.

Проектор Optoma відтворюють 3D контент в оригінальній якості з практично будь-якого 3D джерела, включаючи 3D Blu-ray та інші новітні консолі. Підтримка формату 144 Гц (швидкість оновлення інформації на екрані) забезпечує рівне і гладке зображення без ефекту мерехтіння.

Проектор Full OPTOMA EH515 з роздільною здатністю 1920 x 1080 перевершує формат HD Ready за якістю зображення і відео. Сумісний з форматом мовлення ТВЧ (HDTV). Робота в немасштабірованном форматі відео Full HD - чітке зображення, прекрасна деталізація.

Підтримка протоколу MHL дозволяє перетворити ваш проектор в "розумний" дисплей - для підключення смартфона або планшетного комп'ютера в гніздо HML потрібно тільки один кабель. Відмінне рішення для презентацій, документів, перегляду потокового відео і фотографій відразу на великому екрані

Світловий потік
5500 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.