Лазерний проектор Optoma ZU1050 (без линзы)
search
  • Лазерний проектор Optoma ZU1050 (без линзы)  – Фото 1
  • Лазерний проектор Optoma ZU1050 (без линзы)  – Фото 2
  • Лазерний проектор Optoma ZU1050 (без линзы)  – Фото 3
  • Лазерний проектор Optoma ZU1050 (без линзы)  – Фото 4

Лазерный проектор Optoma ZU1050 (без линзы)

Код товара: 12280

|

Артикул: ZU1050

Світловий потік
10000 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Вражаюча якість зображення, мінімальні витрати на експлуатацію та максимальна надійність

Проектор ZU1050 включає в себе вдосконалені характеристики, такі як лазерна технологія MultiColor (MCL) і вбудована функція обробки зображення. Модель входить в лінійку лазерних проекторjв DuraCore, поєднуючи в собі джерело світла з тривалим терміном служби і незалежну сертифікацію пилонепроникність по класу IP.

Проектор забезпечує чудову передачу кольору протягом 20 000 годин в режимі повної яскравості завдяки технології MCL, створюючи захоплююче реалістичне зображення з винятковою деталізацією.

Розроблений для комплексних професійних інсталяцій, ZU1050 має в своєму арсеналі 7 варіантів змінних об'єктивів, включаючи ультракороткофокусний і півсферичний об'єктиви і забезпечуючи неперевершену гнучкість використання.

Для створення широкомасштабних проекцій або стикувальних зображень, ZU1050 забезпечений вбудованою функцією обробки зображення. Крім того, модель має підтримку портретного режиму і орієнтації на 360 градусів. Додатково доданий вхід HDBaseT, для того, щоб спростити вимоги по кабелю, знизити складність інсталяцій, а також скоротити витрати і час на установку.

Світловий потік
10000 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.