Проектор Sony VPL-DX241 3LCD (0,63")
search
  • Проектор Sony VPL-DX241 3LCD (0,63")  – Фото 1
  • Проектор Sony VPL-DX241 3LCD (0,63")  – Фото 2
  • Проектор Sony VPL-DX241 3LCD (0,63")  – Фото 3
  • Проектор Sony VPL-DX241 3LCD (0,63")  – Фото 4

Проектор Sony VPL-DX241 3LCD (0,63")

Артикул: VPL-DX241

Світловий потік
3300 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Яскравий продуктивний і зручний в експлуатації проектор для аудиторій і конференц-залів: відмінну якість зображення і низькі експлуатаційні витрати.

VPL-DX241 - це недорогий, але повнофункціональний XGA-проектор, який ідеально підходить для проведення презентацій в офісах, невеликих конференц-залах та навчальних аудиторіях. Він легкий, компактний і енергоекономічний, його легко встановлювати і підключати до інших пристроїв.

Потужна колірна яскравість (3300 люмен) і технологія панелі 3LCD BrightEra ™ забезпечують детальне і чітке зображення з роздільною здатністю XGA, яке добре видно навіть в яскраво освітлених приміщеннях.

Проектор має два порти HDMI і роз'єм USB (5 В), що дозволяє легко підключати мікрокомп'ютери і смарт-ключі. Функція автозапуску дозволяє почати презентацію швидше, а функція швидкого вимикання значно економить час, якщо перерва між двома презентаціями незначний. Також проектор має таймер, що допомагає стежити за часом виступу.

Ефективні енергозберігаючі функції значно знижують експлуатаційні витрати. Проектор простий в обслуговуванні, а його лампа розрахована на 10 000 годин роботи. Таким чином, він буде завжди готовий до роботи навіть при самому щільному графіку.

Світловий потік
3300 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.