Проектор Sony VPL-SW631
search
  • Проектор Sony VPL-SW631  – Фото 1
  • Проектор Sony VPL-SW631  – Фото 2
  • Проектор Sony VPL-SW631  – Фото 3
  • Проектор Sony VPL-SW631  – Фото 4

Проектор Sony VPL-SW631

Артикул: VPL-SW631

Світловий потік
3300 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Яскравий висококонтрастний широкоекранний проектор для приміщень середнього розміру і конференц-залів: проста установка і низькі експлуатаційні витрати.

Ультракороткофокусний проектор VPL-SW631 ідеально підходить для використання на навчальних лекціях і ділових презентацій, відрізняється зручним підключенням до інших пристроїв і низькими експлуатаційними витратами. 

Демонструйте зображення з діагоналлю більше 2 м за допомогою проектора при його розташуванні всього в 47 см від екрану, дошки або іншій плоскій поверхні, низький рівень відволікаючих від перегляду відблисків і тіней. 

Удосконалена технологія панелей 3LCD BrightEra ™ від Sony гарантує одержання більш рівномірного, а також неймовірну яскравість і контрастність зображення в дозволі WXGA. Потужний вихідний світловий потік проектора (3300 лм) забезпечує високу чіткість презентацій навіть в умовах яскравого освітлення. 

При підключенні додаткового WiFi-модуля користувачі можуть обмінюватися матеріалами з комп'ютерів, смартфонів і планшетів під час лекції або презентації. 

Проектор має широкий спектр економічних режимів для зниження споживаної потужності. Збільшений термін служби лампи до 10 000 годин експлуатації дозволяє знизити вартість володіння і час простою, що особливо важливо в умовах навчального процесу або при проведенні ділових зустрічей. Нова конструкція настінного кронштейна полегшує процедуру монтажу в приміщеннях з низькими стелями.

Світловий потік
3300 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.