Проектор Sony VPL-CH375
search
  • Проектор Sony VPL-CH375  – Фото 1
  • Проектор Sony VPL-CH375  – Фото 2

Проектор Sony VPL-CH375

Код товара: 12291

|

Артикул: VPL-CH375

Світловий потік
5000 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Ідеально підійде для залів великого і середнього розміру в умовах обмеженого бюджету

Проектор VPL-CH375 забезпечує високу якість зображення з яскравістю 5000 лм і роздільною здатністю WUXGA. Технологія панелей Sony 3LCD BrightEra ™ гарантує неперевершену якість і підвищену яскравість зображення, стабільність кольору, а також ефективність і тривалість терміну служби пристрою. Проектор не завдає шкоди навколишньому середовищу і відрізняється гнучкими можливостями установки, низьку загальну вартість володіння і стильним дизайном, який впишеться в будь-який інтер'єр. Такі функції, як регульований зсув об'єктива, масштабування і корекція зображення дозволяють проектувати зображення на екран будь-якого розміру під будь-яким кутом.

Проектор володіє широкими можливостями підключення за допомогою цифрового інтерфейсу HDBaseT * і системи одночасної передачі декількох сигналів, що представляє собою якісне і економічне рішення для цифрової передачі даних з використанням всього одного кабелю. Проектор також оснащений численними енергозберігаючими функціями і відрізняється продуктивністю, зручністю установки і використання, високою якістю проекції, характерними для пристроїв Sony.

Світловий потік
5000 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.