Лазерний проектор Sony VPL-PHZ10
search
  • Лазерний проектор Sony VPL-PHZ10  – Фото 1
  • Лазерний проектор Sony VPL-PHZ10  – Фото 2
  • Лазерний проектор Sony VPL-PHZ10  – Фото 3
  • Лазерний проектор Sony VPL-PHZ10  – Фото 4

Лазерный проектор Sony VPL-PHZ10

Код товара: 12215

|

Артикул: VPL-PHZ10

Світловий потік
5000 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Недорогий лазерний проектор з відмінною якістю зображення, простий установкою і низькою вартістю обслуговування

Недорогий універсальний лазерний проектор VPL-PHZ10 прекрасно підходить для освітніх установ, розважальних закладів та підприємств.

Потужний лазерний джерело світла Z-Phosphor в поєднанні з механізмом проектування 3LCD BrightEra від Sony дозволяють отримувати деталізовані зображення WUXGA з яскравістю 5000 люменів і багатою і насиченою кольоровою гамою. Лазерний джерело світла здатний пропрацювати 20 000 годин * практично без технічного обслуговування і несподіваних збоїв у роботі ламп. Автоматична система фільтрів позбавляє від необхідності регулярного очищення фільтра від пилу. Істотно знижені вимоги до технічного обслуговування доповнюються поруч енергозберігаючих функцій, що в підсумку гарантує низьку загальну вартість володіння протягом усього терміну служби. Функція постійної яскравості підтримує стабільний рівень яскравості протягом усіх 20 000 годин рекомендованого терміну експлуатації (на середньому рівні яскравості).

Серед переваг VPL-PHZ10 - низький рівень шуму і стильний дизайн, завдяки чому проектор можна використовувати практично скрізь: від навчальних закладів до офісів компаній. Проектор можна встановлювати під будь-яким нахилом - навіть на бік і в перевернутому положенні. Проста настройка з новим зрозумілим меню.

Світловий потік
5000 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.