Проектор Sony VPL-FH65 WHITE
search
  • Проектор Sony VPL-FH65 WHITE  – Фото 1
  • Проектор Sony VPL-FH65 WHITE  – Фото 2
  • Проектор Sony VPL-FH65 WHITE  – Фото 3

Проектор Sony VPL-FH65 WHITE

Код товара: 12294

|

Артикул: VPL-FH65

Світловий потік
6000 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Цей проектор не тільки володіє приголомшливою яскравістю і якістю зображення, але і відрізняється гнучкими можливостями для установки і потужними функціями роботи з зображенням.

Лазерний проектор VPL-FH65 ідеально підходить для застосування в освітній, комерційної та розважальної сферах. Енергозберігаюча ртутна лампа високого тиску (HPM) в поєднанні з поліпшеним механізмом проектування Sony BrightEra 3LCD дозволяють отримувати деталізовані зображення WUXGA з яскравістю 6000 люменів і багатою і насиченою кольоровою гамою. Технології Reality Creation і Contrast Enhancer дозволяють додатково поліпшити зображення, щоб домогтися неймовірної чіткості і додати яскравості кожної вашої презентації.

Новий стильний дизайн, що підходить для будь-якого приміщення, зручна система організації проводів і низький рівень шуму від вентилятора: VPL-FH65 підходить для використання в будь-яких сферах і галузях - в навчальних закладах, офісах, медичних установах і державних організаціях, а також в торгових і розважальних центрах. Зручність установки завдяки новому інтуїтивно зрозумілому меню

Світловий потік
6000 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.