Лазерний проектор Sony VPL-FHZ58 BLACK
search
  • Лазерний проектор Sony VPL-FHZ58 BLACK  – Фото 1
  • Лазерний проектор Sony VPL-FHZ58 BLACK  – Фото 2
  • Лазерний проектор Sony VPL-FHZ58 BLACK  – Фото 3
  • Лазерний проектор Sony VPL-FHZ58 BLACK  – Фото 4

Лазерний проектор Sony VPL-FHZ58 BLACK

Артикул: VPL-FHZ58

Світловий потік
4200 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Висока якість зображення і низькі витрати на експлуатацію, мінімальне технічне обслуговування, гнучкі можливості установки і низький рівень шуму вентилятора

Лазерний проектор VPL-FHZ58 ідеально підходить для використання в освітній, комерційної та розважальної сферах. У поєднанні з проекційним 3LCD-блоком BrightEra передовий лазерний джерело світла Z-Phosphor забезпечує високу деталізацію зображення в дозволі WUXGA, рівень яскравості, рівний 4 200 люмен, а також точну і реалістичну передачу кольору. Вдосконалені технології оптимізації зображення, створені на базі лазерних проекторів Sony першого покоління, забезпечують підвищену чіткість і реалістичність зображення незалежно від джерела сигналу.

Лазерний джерело світла забезпечує термін експлуатації в 20 000 годин роботи * практично без необхідності технічного обслуговування і несподіваних збоїв у роботі ламп. Режим постійної яскравості дозволяє підтримувати постійний рівень яскравості екрану протягом всього терміну служби лазерного джерела світла. Автоматична система фільтрів дозволяє уникнути регулярної процедури очищення пилу. Знижені вимоги до технічного обслуговування доповнюються рядом функцій, що забезпечують знижене енергоспоживання, що в підсумку гарантує низьку загальну вартість володіння протягом усього терміну служби.

Новий стильний дизайн, що підходить для будь-якого приміщення, зручна система організації проводів і наднизький рівень шуму від вентилятора: VPL-FHZ58 підходить для використання в будь-яких сферах і галузях - в навчальних закладах, офісах, медичних установах і державних організаціях, а також в торгових і розважальних центрах. Можливість органічною стикування зображень, що формуються кількома проекторами на проекційних поверхнях надвеликого розміру, включаючи відсутність геометричних спотворень на неплоских поверхнях. Проектор можна встановлювати під будь-яким нахилом - навіть на бік і в перевернутому положенні. Проста настройка з новим зрозумілим меню установки.

Світловий потік
4200 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.