Лазерний проектор Sony VPL-FHZ66
search
  • Лазерний проектор Sony VPL-FHZ66  – Фото 1
  • Лазерний проектор Sony VPL-FHZ66  – Фото 2
  • Лазерний проектор Sony VPL-FHZ66  – Фото 3

Проектор Sony VPL-FHZ66

Код товара: 12202

|

Артикул: VPL-FHZ66

Світловий потік
6100 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Яскраві і ефектні зображення з низькими витратами, мінімумом технічного обслуговування і високою гнучкістю установки

Лазерний проектор VPL-FHZ66 ідеально підходить для використання в освітній, комерційної та розважальної сферах. Потужний лазерний джерело світла Z-Phosphor в поєднанні з поліпшеним проекційним 3LCD-блоком BrightEra від Sony дозволяють отримувати деталізовані зображення WUXGA з яскравістю 6100 люмен і насиченою, стабільної кольоровою гамою. Функція постійної яскравості підтримує однаковий рівень яскравості протягом усіх 20 000 годин рекомендованого терміну експлуатації.

Лазерний джерело світла забезпечує термін експлуатації в 20 000 годин роботи * практично без необхідності технічного обслуговування і несподіваних збоїв у роботі ламп. Нова автоматична система фільтрів позбавляє від необхідності регулярного очищення фільтра від пилу. Істотно знижені вимоги до технічного обслуговування доповнюються рядом функцій, що забезпечують знижене енергоспоживання, що в підсумку гарантує низьку загальну вартість володіння протягом усього терміну служби. 

Новий стильний дизайн, що підходить для будь-якого приміщення, відсутність необхідності постійно думати про проводах і низький рівень шуму від вентилятора: VPL-FHZ66 підходить для використання в будь-яких сферах і галузях - в навчальних закладах, офісах, медичних установах і державних організаціях, а також в торгових і розважальних центрах. Можливість органічною стикування зображень, що формуються кількома проекторами на проекційних поверхнях надвеликого розміру, включаючи відсутність геометричних спотворень на неплоских поверхнях. Проектор можна встановлювати під будь-яким нахилом - навіть на бік і в перевернутому положенні. Проста настройка з новим зрозумілим меню.

Світловий потік
6100 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.