Лазерний проектор Sony VPL-GTZ280 (без лінз)
search
  • Лазерний проектор Sony VPL-GTZ280 (без лінз)  – Фото 1
  • Лазерний проектор Sony VPL-GTZ280 (без лінз)  – Фото 2
  • Лазерний проектор Sony VPL-GTZ280 (без лінз)  – Фото 3

Лазерний проектор Sony VPL-GTZ280 (без лінз)

Артикул: VPL-GTZ280

Світловий потік
2000 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Плавне і точне відображення руху з чіткістю формату 4K і спеціальними функціями віртуального моделювання CAVE для задач візуалізації і застосуванні в промисловому і оборонному секторах.

Від авіатренажер-симуляторів до CAVE-систем віртуального моделювання в промисловому дизайні - лазерний проектор VPL-GTZ280 забезпечує висококонтрастне 4K-зображення з вихідною яскравістю 2000 люмен (до 5000 люмен з додатковою ліцензією) і плавне високоточне відтворення швидкого руху. Довговічний лазерний джерело світла в поєднанні з технологією панелей 4K SXRD забезпечують яскраве і чітке зображення в початковому 4K-дозволі (4096 × 2160), яке перевершує стандарт Full HD в чотири рази. Якість зображення додатково поліпшується за рахунок застосування технології підвищує перетворення Reality Creation, що настроюється підтримки розширеного динамічного діапазону і високої частоти кадрів, які дозволяють по максимуму розкрити потенціал 4K-контенту поточного і майбутнього стандартів. Високошвидкісний процесор обробки сигналів 4K 120 Гц нової розробки і три режими вставки чорних кадрів знижують розмиття в русі та розмиття. Малий час відгуку при використанні для задач моделювання швидкого руху досягається за рахунок низької затримки подачі. Проектор VPL-GTZ280 особливо добре підходить для реалізації багатоекранний проекційних 2D- / 3D-систем з високими вимогами до постійного і рівному рівню яскравості. Проектор також можна легко налаштувати (при наявності додаткової ліцензії) для моделювання систем нічного бачення з інфрачервоним фільтром. Ефективний лазерний джерело світла з номінальним терміном служби 20 000 годин * (до 40 000 годин * в режимі постійної яскравості) практично не вимагає регулярного технічного обслуговування і заміни ламп. Довговічність і надійність також гарантуються захищеною від попадання оптичною системою. Підтримка проектором автоматичного калібрування при використанні з сучасними аудіовізуальними системами автоматизації і міцний корпус для установки під будь-яким кутом для розширення сфери застосування є безумовними перевагами для системних інтеграторів.

Світловий потік
2000 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.