PTZ-камера Sony BRC-X1000 (White)
search
  • PTZ-камера Sony BRC-X1000 (White) – Фото 1
  • PTZ-камера Sony BRC-X1000 (White) – Фото 2
  • PTZ-камера Sony BRC-X1000 (White) – Фото 3
  • PTZ-камера Sony BRC-X1000 (White) – Фото 4
  • PTZ-камера Sony BRC-X1000 (White) – Фото 5
  • PTZ-камера Sony BRC-X1000 (White) – Фото 6
  • PTZ-камера Sony BRC-X1000 (White) – Фото 7

PTZ-камера Sony BRC-X1000 White

Код товара: 13852

|

Артикул: BRC-X1000 White

Оптичний зум
12×

Тип підключення
3G-SDI; HDMI; LAN

Роз'єми
BNC; HDMI A; RJ45

Позиціонування
Середня переговорна (до 12 чол.)

Кут огляду, град.
60—64°

Iнтерфейс управління
IP; RS-422

POE
Есть

Поле обзора
среднеугольное

Look more features
694 600 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

У першій роботизованій 4k-камері від Sony — BRC-X1000 — поєднуються бездоганна якість трансльованого зображення і плавна, безшумна робота PTZ-приводу, а також зручність з'єднань 3G-SDI і HDMI.

Ця компактна, але потужна роботизована модель чудово доповнює інші камери для вiщання, що дозволяє вести зйомку з важкодоступних місць без залучення зайвої уваги. Її однаково зручно використовувати в телевізійних ньюс-румах, віддалених студіях і приміщеннях для ефірних трансляцій, залах для глядачів, релігійних організаціях, залах судових засідань і на спортивних заходах. Ця модель відмінно підходить для багатокамерного віщання, оскільки всі підключені камери можуть керуватися одним оператором.

1-дюймова CMOS-матриця Exmor R знімає відео в 4K iз частотою 30 кадрів на секунду з високою деталізацією (кількість пікселів при такому форматі вчетверо вище, ніж в Full HD), що забеспечує высоку чутливість при поганому освітленні. Завдяки великому розміру сенсора можна створювати в кадрі ефект боке із застосуванням малої глибини різкості.

Швидкий і практично безшумний привід PTZ з 12-кратним оптичним масштабуванням відмінно справляється зі зйомкою як панорамних сцен, так і крупних планів. Якщо цього недостатньо, додаткове масштабування забезпечить технологія Clear Image Zoom, завдяки якій зображення можна без видимої втрати якості збільшити у 18 разів (4K) або 24 рази (HD). У роздільній здатності HD 24-кратний зум можна збільшити до 48-кратного за допомогою режиму телеоб'єктиву. Зручність віщання забезпечується за рахунок двох індикаторних ламп світлової сигналізації для роботи в прямому ефірі, а завдяки можливостям встановлення на стелі, горизонтальній поверхні або штативі збільшується гнучкість роботи.

Крім того, доступні різноманітні відеоінтерфейси і можливості віддаленого управління, а також підтримка PoE+ і зовнішньої синхронізації, що спрощує інтеграцію у будь-яку професійну або корпоративну аудіовізуальну систему.

Модель BRC-X1000 доступна у чорному кольорі, а BRC-X1000/W — у білому (доступність забарвлення залежить від країни).

Покращена робота приводу PTZ (панорамування / нахилу/масштабування)

Точність перекомпонування кадрів і відстеження рухомих об'єктів доступні завдяки плавному, швидкому і майже безшумному віддаленого управління приводом панорамування, нахилу і масштабування. Також передбачено низькошвидкісне масштабування і режим плавного панорамування / нахилу для точності і компенсації тремтіння при повільному русі камери. Функція PTZ Trace Memory дозволяє запам'ятовувати і відтворювати послідовність рухів камери. Функція PTZ Motion Sync комбінує окремі рухи панорамування, нахилу і масштабування у плавні переходи професійного рівня. До 100 встановлених позицій панорамування, масштабування і нахилу

Якість 4K без компромісів

Велика 1-дюймова CMOS-матриця Exmor R зі зворотним засвіченням забезпечує чудову якість віщання: кольорове зображення транслюється у надчіткому форматі 4K 30p з роздільною здатністю вчетверо вище, ніж у Full HD-відео. А для динамічних спортивних подій відмінно підійде формат Full HD 60p.

Кінематографічні зйомки у режимі 24p

Камера також здатна знімати з 24 кадрами в секунду. У цьому режимі відео виходить більш насиченим та кінематографічним.

Високоякісний 12-кратний оптичний зум і технологія масштабування Clear Image Zoom (18x для 4K, 24X для HD)

Високоякісний об'єктив Zeiss Vario-Sonnar T * з 12-кратним оптичним зумом відмінно знімає як панорамні сцени, так і крупні плани. Зум Clear Image * дозволяє досягти 18-кратного збільшення при зйомці в 4K і 24-кратного в HD без візуального зниження деталізації. Більш того, в режимі телеоб'єктиву можливості масштабування додатково збільшуються вдвічі — аж до 48-кратного зуму при тій же роздільній здатності 1920 x 1080.

* Зум Clear Image-це технологія інтелектуальної інтерполяції від Sony, що обробляє сигнал зображення на вході і збільшує роздiльну здатнiсть знімка.

Відмінна чутливість при поганому освітленні

Камера BRC-X1000 забезпечує чітке кольорове зображення з низьким рівнем шуму при тьмяному світлі (аж до 1,7 люкс), завдяки чому вона ідеально підходить для зйомки в погано освітлених приміщеннях і театрах.

Гнучкі можливості установки

Вона підтримує підключення PoE +(Power over Ethernet) і VISCA over IP, що дозволяє використовувати її де завгодно і позбутися від зайвих кабелів.

Віддалене керування

Панорамуванням / нахилом / масштабуванням та іншими налаштуваннями камери можна керувати за допомогою доданого ІЧ-пульта ДУ або додатково придбаного пульта RM-IP500, який забезпечує можливість управління одночасно декількома камерами.

Можливість підключення панелі дистанційного керування і центрального блоку налаштування

При студійній зйомці камери BRC-X1000 можна контролювати за допомогою панелей дистанційного керування RCP-1500/1501/1530 і центральних блоків Налаштування MSU-1000/1500 від Sony. Підключення проводиться по IP-мережі.

* Сумісність описана в керівництві до системи роботизованої камери.

Зовнішня синхронізація

Функція зовнішньої синхронізації спрощує інтеграцію з іншими системами у багатокамерних середовищах мовлення.

Різноманітні відеовиходи

Наявність двоканальних відеовиходів 3G-SDI (x4) і одного HDMI розширює можливості підключення до професійних аудіовізуальних систем.

Передня і задня індикаторні лампи світлової сигналізації

Камера BRC-X1000 ідеально підходить для ефірного віщання та оснащена двома індикаторними лампами світлової сигналізації — по одній спереду і ззаду корпусу. Передня індикаторна лампа світлової сигналізації має два рівні яскравості.

Завжди в актуальному стані

Нові версії вбудованого ПЗ будуть містити додаткові функціональні можливості та покращення продуктивності (оновлення встановлюються по протоколу IP).

Спрощена побудова систем ВР та ін*

Дані відстеження (панорамування, нахил, масштабування, фокус, діафрагма) можуть виводитися з камери по IP-мережі за протоколом free-d* у реальному часі. Протокол можна використовувати для побудови систем ВР та ін, для цього не потрібно вдаватись до додаткових систем відстеження, — це просте і вигідне рішення.

* ВР: віртуальна реальність, ДР: доповнена реальність

* free-d-це стандартний протокол для передачі даних відстеження з камери.

Оптичний зум
12×
Тип підключення
3G-SDI
HDMI
LAN
Роз'єми
BNC
HDMI A
RJ45
Позиціонування
Середня переговорна (до 12 чол.)
Кут огляду, град.
60—64°
Iнтерфейс управління
IP
RS-422
POE
Есть
Поле обзора
среднеугольное
Поддерживаемая частота кадров при разрешении 1080p
60 к/с
Поддерживаемая частота кадров при разрешении 720p
60 к/с
Поддерживаемая частота кадров при разрешении 2160p
30 к/с

Розміри і вага упаковки

Ширина 23 см
Висота 27 см
Глибина 31 см
Вага 5 кг

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.