Спікерфон - Jabra Speak 410 UC
search
  • Спікерфон - Jabra Speak 410 UC – Фото 1
  • Спікерфон - Jabra Speak 410 UC – Фото 2

Спикерфон Jabra Speak 410 UC

Код товара: 12598

|

Артикул: 7410-209

ЖК-екран
Без ЖК-экрана

Бездротове з'єднання
Нет

Тип підключення
USB 2.0; Аналоговый аудио

Роз'єми
TRS jack 3,5 мм; USB-A

Позиціонування
Акваріуми (до 3 чел.)

Радиус захвата звука, м
2

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Модель спікерфона Jabra Speak 410 UC була придумана спеціально для тих фахівців, яким за родом діяльності просто необхідно не тільки постійно перебувати на зв'язку з іншими співробітниками і клієнтами, а також організовувати аудіо-та наради високої якості.
Пристрій handsfree Jabra має ергономічний дизайн, що робить його ідеальним для транспортування. Компактний чохол, який входить в комплектацію товару, запобігає потраплянню пилу в мікрофон і можливі пошкодження.
Тепер неважливо де ви знаходитесь – в офісі або за його межами, за кермом або в окремому кабінеті, організувати конференцію можна в будь-якому приміщенні, використовуючи спікерфон Jabra і телефон.

Відмінність моделей MS, сертифікованих для Skype і стандартних моделей UC

Моделі MS, сертифіковані для використання з Microsoft Skype for Business (або Microsoft Lync), не вимагають додаткової настройки.
Якщо ви використовуєте модель, сертифіковану для Microsoft Skype for Business, з іншим клієнтом комп'ютерної телефонії (софтфоном), то продукт буде мати ті ж параметри звуку й функції як моделі для UC (наприклад, прийом і завершення викликів, регулювання гучності, відключення мікрофона).
Якщо ви не використовуєте Microsoft Skype for Business як софтфона, використовуйте стандартну модель для UC.
Якщо ви використовуєте стандартну модель для UC з Microsoft Skype for Business, підключення Plug and Play буде недоступне. Щоб отримати доступ до функцій управління звуком і викликами, наприклад, прийом і завершення викликів, вам необхідно вручну вибрати підключену модель для UC в якості пристрою для комунікації за замовчуванням в параметрах Microsoft Skype for Business.

Технічні характеристики спікерфон Jabra Speak 410 UC

1. Широкі можливості з'єднання:

  • Легко підключається до персонального комп'ютера, ноутбука, смартфона, планшета, mp-3 плеєра, може служити як передавач аудіопотоків і музичних треків, а також для роботи з такими клієнтами та програмами, як Skype.
  • Оптимізований для роботи з клієнтами UC

2. Висока якість звуку досягається за рахунок використання цифрової технології обробки аудіосигналів, яка допомагає максимально оптимізувати звучання голосу і музичних композицій. Всенаправлений мікрофон (діапазон охоплення – 360 градусів), з вбудованим фільтром проти перешкод, який видаляє фонові звуки дозволяє досягти дійсно ідеальної передачі та широкосмугового якості звучання. У результаті, використовуючи пристрій handsfree Jabra, ви точно будете почуті співрозмовником.

Функціональні можливості Jabra Speak 410 UC

  • Віддалене управління вхідними та вихідними дзвінками з гарнітури при наявності програмного телефону з UC і IP. Вбудована програма Jabra PC Suite дозволяє повністю контролювати виклики, що надходять на телефон. Управління здійснюється, як безпосередньо з гарнітурою, так і з допомогою вбудованих кнопок, які розташовані прямо на дроті. Такий підхід допомагає звільнити руки працівників і надає їм більше свободи, що в свою чергу значно підвищує працездатність і ефективність роботи.
  • Зручні клавіші, розташовані на корпусі Jabra Speak 410 UC, також дають можливість регулювати рівень гучності, вимикати і включати мікрофон. Вбудований сигнал вчасно повідомляє про вхідний виклик.
  • Повна конфіденційність у будь-якому приміщенні. Наявність роз'єму 3.5 мм для підключення навушників і функція дуплексної передачі голосу роблять спікерфон Jabra ідеальним вибором для здійснення переговорів, які потребують особливої конфіденційності. Пристрій також успішно використовується для дистанційного навчання і прослуховування музичних файлів, що відтворюються на ПК. У приміщеннях, де просто немає можливості усамітнитися, досить перевести спікерфон в режим «Приватний дзвінок» і ваша розмова нікому не завадить.
ЖК-екран
Без ЖК-экрана
Бездротове з'єднання
Нет
Тип підключення
USB 2.0
Аналоговый аудио
Роз'єми
TRS jack 3,5 мм
USB-A
Позиціонування
Акваріуми (до 3 чел.)
Радиус захвата звука, м
2

Розміри і вага упаковки

Ширина 14.3 см
Висота 4.6 см
Глибина 13.2 см
Вага 0.18 кг

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.