Видеобар Jabra PanaСast 50 - Black
search
  • Видеобар Jabra PanaСast 50 - Black – Фото 1

Видеобар Jabra PanaСast 50 - Black

Код товара: 16225

|

Артикул: 8200-231

Роздільна здатність
4K UHD (3840×2160)

Позиціонування
Мала переговорна (до 6 чол.)

Кількість мікрофонів
8

Кількість динаміків
4

Кут огляду, град.
180°

Пульт дистанційного керування
Нет

Место установки
На потолок; На стену; На экран

Look more features
64 293 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Пристрій PanaCast 50 з професійним звуком, передовою та інноваційною технологією відео з кутом огляду 180 ° і широким діапазоном унікальних інтелектуальних функцій.

Мікрофони професійного рівня

PanaCast 50 оснащений вісьмома мікрофонами професійного рівня та набором чотирьох потужних динаміків, розроблених Jabra, - 2 низькочастотних динаміка 50 мм і 2 високочастотних динаміка 20 мм.

PanaCast 50

Інтелектуальні алгоритми автоматично визначають і видаляють залишкові луна-сигнали та статичні шуми. Також присутній масив з 4 потужних динаміків у стереосистемі, яка виключає вібрації, щоб наповнити приміщення преміальним чітким звуком.

Збори проходять ефективніше, коли всім зручно взаємодіяти. Передова технологія спрямованого мікрофона максимально збільшує відношення сигнал / шум, завдяки чому голоси звучать голосно та чітко, незалежно від того, де ви сидите.

Багатокамерна система

Три 13-мегапіксельні камери, встановлені у високоточній багатокамерній системі, охоплюють все приміщення.

«Найрозумніша» частина цього рішення:

Технологія зшивання відео в режимі реального часу визначає відповідні точки зшивання трьох потоків відео, створюючи рівне чітке зображення з кутом огляду 180 ° - Panoramic-4K.

Іншими словами, ви зможете побачити все і всіх без спотворень. При цьому учасникам не потрібно сидіти близько один до одного.

Процесор Edge-AI

Потужні процесори Edge-AI виконують алгоритми Jabra, що дозволяють інтуїтивно відстежувати збори, миттєво в режимі реального часу міняти кадр і фокусуватися на мовців.

В результаті ви отримуєте можливість проводити збори, поміщаючи найважливіший контент на передній план та у центр, щоб ніхто не пропустив важливі деталі.

Унікальна технологія передачі відео з кутом огляду 180 ° постійно відстежує усі приміщення, надаючи дані про кількість учасників в режимі реального часу, навіть під час наближення зображення.

Аналоговий сигнал стає цифровим

Наша нова технологія передачі даних з маркерної дошки дозволяє транслювати дані та вносити поправки, таким чином, усі учасники розмови бачать дошку, навіть якщо вони не присутні у приміщенні. На відміну від інших брендів, ця функція вбудована та обумовлена кутом огляду 180 °.

Включи та працюй

Jabra оптимізували рішення PanaCast 50 для використання з платформою UC і додали функцію plug-and-play, тому його дуже легко використовувати: просто підключіться до нової зустрічі прямо зі свого ноутбука - все необхідне у вас під рукою.

Для ще більшої зручності скористайтеся додатковим пультом дистанційного керування *, за допомогою якого можна контролювати усі аспекти зборів, не встаючи зі свого місця.

PanaCast 50

* Продається окремо

Установка пристрою

Рішення PanaCast 50 встановлюється легко і швидко. Завдяки трьом варіантам установки його можна використовувати в будь-яких переговорних.

Настінне кріплення

PanaCast 50

Настільне кріплення

PanaCast 50

Кріплення для екрануPanaCast 50

* Настільне кріплення та кріплення для екрану продаються окремо

Основні характеристики та специфікації:

  • Кут огляду 180 ° дозволяє всім учасникам наради залишатися у кадрі і при цьому дотримуватися соціального дистанціювання;
  • Інтелектуальна функція Virtual Director змінює налаштування відео в реальному часі, створюючи ефект повного занурення;
  • Функції Safety Capacity і Room Usage Insights дозволяють одночасно генерувати анонімні звіти по заповненості приміщень для всіх переговорних кімнат;
  • Підключення до мережі спрощує дистанційне керування і доставку даних;
  • Передача потокового зображення з маркерні дошки оптимізує рівень залученості у спільну роботу;
  • Архітектура системи та два вбудованих процесора Edge AI надають можливості для застосування ряду інтелектуальних функцій;
  • Рішення plug-and-play оптимізує налаштування і використання пристрою;
  • Відеопанель кріпиться до стіни, встановлюється на стіл або монтується на екрані (VESA);
  • Працює з Microsoft Teams, Microsoft Teams Rooms, Zoom і Zoom Rooms, а також оптимізовано для роботи з різними платформами уніфікованих комунікацій.
Роздільна здатність
4K UHD (3840×2160)
Позиціонування
Мала переговорна (до 6 чол.)
Кількість мікрофонів
8
Кількість динаміків
4
Кут огляду, град.
180°
Пульт дистанційного керування
Нет
Место установки
На потолок
На стену
На экран

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.