Микшер Roland VR-4HD в Україні та Києві
search
  • Микшер Roland VR-4HD в Україні та Києві – Фото 1
  • Микшер Roland VR-4HD в Україні та Києві – Фото 2

Микшер Roland VR-4HD

Код товара: 10927

|

Артикул: EV01BX05481

244 495 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Багатофункціональний аудіо-відео мікшер «все в одному», повноцінна портативна студія в одному пристрої. Зручний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє ефективно працювати з аудіо і відео даними одному користувачеві, керуючи за допомогою фейдеров, кнопок, регуляторів і вбудованого сенсорного екрану. Функціонал VR-4HD включає мікшерну консоль для роботи зі звуком, відео мікшер, тачскрін для моніторингу одночасно кількох потоків відео і роз'єм USB для проведення аудіо / відео трансляцій. VR-4HD багатофункціональний і підходить для використання на корпоративних зустрічах, семінарах та конференціях, в освітніх установах, на спортивні події. До мікшера можна підключати камери, комп'ютери і ноутбуки, плеєри DVD і Blu-ray, планшети і смартфони, мікрофони - пристрої різних типів, для чого передбачені три вхідних роз'єму HDMI, сумісних з різним обладнанням і підтримують відео в якості до 1080p. Вбудований аудіо мікшер з передовим цифровим процесором Roland дозволяє працювати з сигналом від мікрофонів, стерео RCA або роз'єму міні-джек. Порт USB дозволяє передавати аудіо / відео дані безпосередньо на комп'ютер для обробки або проведення трансляцій.

Технічні характеристики

  • Відеомікшер: Відеопроцессінг: 4: 2: 2 (4: 2: 2 (Y / Pb / Pr), 8 біт; входи: 3 на HDMI A з підтримкою HDCP, 1 перемикається вхід HDMI (HDMI A з підтримкою HDCP), RGB / компонентний (міні-D-sub 15-контактний) або композитний (RCA); виходи: основний на HDMI (HDMI A з підтримкою HDCP) і RGB / компонентний (міні-D-sub 15-контактний), вихід PREVIEW на HDMI (HDMI A з підтримкою HDCP), порт USB 3.0.
  • відеоефекти
  • Аудиомикшер: аудіопроцессінг: частота семплірованія 24 біт / 48 кГц; входи: 4 комбо на роз'ємах XLR / TRS (фантомне живлення +48 В), 2 на RCA phono, стереоміні, порт USB; виходи: виходи L і R на роз'ємах XLR, L і R на роз'ємах на роз'ємах RCA, вихід AUX роз'єми на роз'ємах RCA, порт USB, вихід на навушники (стерео міні-роз'єм).
  • аудіоефекти
  • Інші роз'єми: Tally / GPI (міні-D-sub 15 контактів), RS-232 (D-sub 9 контактів), USB 3.0 (USB B, USB-відео (USB 3.0), USB-аудіо по 2 входи і 2 виходи (USB 2.0), дистанційне керування з комп'ютера).
  • Інші функції: пресети (8 типів), Freeze (вхідний відеозахват), вихід FADE (аудіо, відео: білий або чорний), вхідний захоплення.
  • Дисплей: графічний кольоровий LCD, 320x240 пікселів, сенсорний.
  • Розміри: 399x217x87 мм.
  • Вага: 2,4 кг.

Розміри і вага упаковки

Ширина 50 см
Висота 20 см
Глибина 35 см
Вага 5 кг

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.