Гарнитура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (stereo, USB-A)
search
  • Гарнитура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (stereo, USB-A) – Фото 1
  • Гарнитура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (stereo, USB-A) – Фото 2
  • Гарнитура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (stereo, USB-A) – Фото 3
  • Гарнитура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (stereo, USB-A) – Фото 4

Гарнитура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (stereo, USB-A)

Код товара: 13157

|

Артикул: 28599-989-999

Тип гарнітури
Бездротова; Стерео

Iнтерфейс підключення
Bluetooth; USB

Look more features
14 505 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Пристрій спроектовано так, що вас нічого не буде відволікати. Це найкраща гарнітура для концентрації і спільної роботи. Це не просто нова модель, це новий стандарт.

  • Шумозаглушення краще, ніж коли-небудь раніше
  • 10-мікрофонна технологія, що забезпечує кристально чисте звучання мови
  • Час роботи від акумулятора 37 годин

Гарнітура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (стерео, USB-A) 1

ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Почуйте власні думки. Jabra задалися метою навчитися миттєво створювати затишок в будь-якому місці. Так з'явилася професійна гарнітура вищого рівня з передової цифрової гібридною системою активного шумозаглушення. В її основі лежить найдосконаліша цифрова мікросхема, що дає можливість досягти неймовірної шумоізоляції. Просто надіньте гарнітуру і миттєво зануритися в свої думки. Пора міняти правила гри. Це новий стандарт.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (стерео, USB-A) 2

BUSYLIGHT

Не ховайтеся, коли зайняті. Jabra вивели індикатор Busylight на новий рівень: тепер його видно звідусіль. Червоний індикатор автоматично загоряється під час телефонної розмови або зустрічі. Ви також можете ввімкнути його самостійно за допомогою кнопки. Тому, навіть якщо ви перебуваєте в епіцентрі подій, індикатор Busylight не дасть вас потурбувати. У вас з'явився вбудований захисник вашої зосередженості.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (стерео, USB-A) 3

МУЗИКА

Збільшені динаміки. Кращий звук. Глибоке звучання. Jabra створили цю гарнітуру з потужними 40-міліметровими динаміками, захищеними від витоку звуку. Завдяки вдосконаленій цифровий мікросхемі і новітнього кодеку AAC ваша музика зазвучить, як ніколи раніше. Хороше приходить до того, хто вміє чекати. Це звук, який ви чекали так давно.

Jabra помістили всі ці дивовижні технології в інноваційну конструкцію, яка завдяки акуратною непомітною штанзі мікрофона і повсякденного дизайну дозволяє використовувати гарнітуру в будь-якому місці, і зібрали всі разом, використовуючи якісні матеріали.

Jabra в 3 рази збільшили потужність своєї цифрової мікросхеми, удосконалили пам'ять і функцію обробки даних. Таким чином, Jabra домоглися кристально чистого голосового сигналу і зменшення фонового шуму від розмов на 97 %.

Інтелектуальна 10-мікрофонна технологія і новий покращений алгоритм обробки цифрових сигналів забезпечують чудову якість дзвінків у напруженій і галасливої офісному середовищі: вас почують і зрозуміють незалежно від того, де ви знаходитесь.

Завдяки потужним 40-міліметрові динаміки, захищеним від витоку, і новітньому кодеку AAC звук під час телефонних розмов буде більш чітким і кристально чистим, а музика зазвучить так, як ніколи раніше.

Перейдіть на абсолютно новий рівень комфорту завдяки чудовій ергономічної гарнітурі, яка настільки зручна, що практично не відчувається. Jabra встановили чашки навушника з м'якими амбушюрами з піноматеріалу з «ефектом пам'яті» на саморегулюючі шарніри преміум-класу, тим самим забезпечивши безпрецедентний рівень комфорту і поліпшивши шумозаглушення на 53 %.

Jabra скористалися біометричними параметрами сотень людей і створили ідеальний ергономічний дизайн з унікальним оголовьем, яке оптимізує розподіл ваги для голови будь-якої форми. В результаті Jabra отримали гарнітуру для комфортного носіння протягом всього дня з дня на день.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (стерео, USB-A) 4

ВИКЛИКИ

Все для максимально якісних дзвінків. Щоб переговори проходили гладко і професійно, необхідно абсолютно чітко чути і розуміти свого співрозмовника. Отже, Jabra взяли за основу і ще більше вдосконалили неймовірні характеристики викликів, властиві серії Evolve. Jabra вбудували 10 мікрофонів (так-так, їх 10) і додали потужну сучасну цифрову мікросхему, про яку Jabra вже говорили, щоб досягти неперевершеної якості передачі мови при кожному використанні. Тому що під час важливого дзвінка ясність — це найголовніше.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (стерео, USB-A) 5

UC-СЕРТИФІКАЦІЯ

UС-сертифікація гарантує задоволеність UC-комунікаціями. «Гарантія задоволеності» — навряд чи ви часто чуєте таку обіцянку. Однак Jabra готові його дати. Гарнітура Evolve2 85 сумісний і відмінно працює з усіма провідними UC-платформами (платформами уніфікованих комунікацій).

Гарнітура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (стерео, USB-A) 6

БАТАРЕЯ

Коли ви нарешті знайшли гарнітуру, без якої не можете обійтися, приємно усвідомлювати, що вам і не потрібно цього робити. Jabra використовували передові технології підвищення ємності акумулятора, щоб вичавити з нього все до останньої краплі. В результаті Jabra отримали найкраще в галузі час роботи батареї: 37 годин (завдяки все тієї ж потужною мікросхемі). Оскільки Jabra піклується про все, на всяк випадок у вас під рукою завжди є зручна зарядна підставка. (* опціонально при замовленні) Будьте впевнені: гарнітура Evolve2 85 пропрацює весь тиждень.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (стерео, USB-A) 7

Повна зарядка

Час роботи від акумулятору: 37 годин через 2,5 години

Швидка зарядка

Час роботи від акумулятору: 8 годин через 15 хвилин

КОМФОРТ

Переходите в бізнес-клас. Jabra виміряли біометричні параметри у сотень людей, щоб створити ідеальний дизайн, що підходить для голови будь-якого розміру і форми. Потім Jabra додали амбушюри з піноматеріалу з «ефектом пам'яті», щоб гарнітура стала ще комфортнішою; настільки комфортніше, що ви просто забудете про неї. Нарешті, Jabra зібрали всі разом, використовуючи міцні матеріали преміум-класу. Це комфорт, якому немає рівних.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (стерео, USB-A) 8

ТЕХНОЛОГІЇ

Вихід за рамки стандартної комплектації.

Навіть не виймаючи пристрій з коробки, ви зрозумієте, що воно багаторазово перевершує будь-які інші гарнітури за технічними параметрами. Однак, оскільки Jabra завжди дивиться в майбутнє, вже готуються оновлення прошивки і мовні пакети програм з ще більшими можливостями.

Ви думаєте, що краще бути не може? Не поспішайте...

Гарнітура Jabra EVOLVE2 85 UC Black (стерео, USB-A) 9

ДИЗАЙН

І для роботи, і для дому. Розмовляйте і в офісі, і на ходу завдяки сучасному повсякденному дизайну і окремої непомітною штанзі мікрофона, яка гарантує високу професійну якість звуку під час дзвінків, навіть коли вона захована.

Тому, коли ви не в офісі, ніхто не здогадається, що ви продовжуєте працювати.

Тип гарнітури
Бездротова
Стерео
Iнтерфейс підключення
Bluetooth
USB

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.